kort men bra og jeg er ganske fornøyd med at jeg ikke begynte med de morsomme eliteøvelsene («,)

Hadde hele banen for oss selv og begynte med masse lek – av 2 grunner ; få ut overskudd og faktisk også stresse henne litt. Jeg kunne valgt å gå en liten tur først men ønsket å provosere frem høy aktivitet kontra roen hun får ved tur. Kort kort fri v fot før vi gikk på fremadsendingen. Meget bra – heller på grensen til å bli for trang nå men tror ikke det blir problem på stevne når komandant er tilstede…. Øvelsen er ikke perfekt men mye mye bedre. Har ved 95 prosent av sendingene nå fått stopp/ tempo-endring  før gruppa og ikke ved eller etter grupa. Betty har litt for høyt tempo etter gruppa men det tror jeg hun kan ha, så lenge hun har temposkifte før gruppa. Nå ja, det er  fortsatt ikke en 10’er-øvelse men jeg satser på 7. 7×4 er veldig mye mere poeng enn en stor 0 :-) Tempo på innkallingen kan jeg vel prøve å få bedre men er rimelig skeptisk til å øke intensiteten / forventingen til denne øvelsen nå som jeg tror jeg endelig har fått roent den ned…..

Etter en pause var det på’n igjen. Hopp o hinder m metall-apport, ( jooooo dette er jo elite-greie men ikke morsom øvelse for noen av oss så det teller ikke ?) Så bruks og tungapporten. Alle gikk greit, det var en del berøring av hinder men jeg synes jeg så det var halen flere ganger …? Det store problemet i dag var konsekvent skjev sitt….. Jeg må jo le, nå har bikkja på 8 år helt glemt hvor riktig utgangsstilling er.

Tja litt frem og tilbake på div øvelser som gikk rimelig greit men den store konsentrasjonen og intensiteten manglet. Men hun fikk belønning : I et område med høyt gress hadde jeg kastet ut 4 kong/ ball / leksaker og kjørte ‘liksom’ et felt. Det stilige var at hun først slo på den minst gromme leken, og avslutten med å finne den beste tilslutt. * eh….. host hark …bevist så nevner jeg ikke noe om avvevering av gjenstander….*

 

På tur hjem stoppet jeg slik at Betty fikk bade i elva – og nå var det såpass mye vann at hun kunne svømme litt, og god strøm i elva gjorde Betty sliten tror jeg. Stakkars hund, kondis har hun ikke for mye av :-(

Men jeg får ikke tid til alt, skulle gjerne trenet og lekt mer –  i morgen kveld håper vi det blir litt rundering («,)

Comments are closed.