Så var årets 2dre LP-stevne gjort, og denne gang fikk vi med alle øvelsene  («,) 

Jeg nyter sol og varme, men merker på Betty hun ‘plages’ litt av varmen så var rimelig spent i dag. Faktisk var jeg en periode ganske nervøs på tur over til Kongsberg i dag. Vi har trenet veeeeeldig lite på Eliteøvelsene og etter test sist uke var det rimelig mye rusk og rask på de fleste øvelsene så ambisjoner og forhåpningene var ikke store. Målet var kun et bra og postivt stevne for oss nå før NM i bruks om 2 uker.

Mtp varme møtte jeg veldig sent opp i dag, og hadde vel ca 1,5 t å vente før fellesøvelsene. Betty virket helt trygg på fellessitt’en og vi fikk 10. grei start ;-) fellesdekk 9,5. En liten pause og kosestund så var det vår tur igjen. Dommer A.Berntsen mente vi hadde en flott fri v fot og ga oss 9. Også 9 på stå-sitt-dekk under marsj. ( her undret jeg meg underveis hvor bra alt virket ;-)  Og så kom det vi ikke kan ; Innkalling m stå / dekk men oi oi – fikk 8 så veldig dårlig kunne det ikke vært ? Ruta ; Betty ‘fant’ ikke ruta og måtte ha dobbeltkomando- fikk 8. Apport m dirigering ; Grei øvelse men Betty kunne jo løpt litt fortere selv om hun ønsket alle skulle se hvor flink hun er ….? 8,5 Og YESS – vi fikk touch på hinder, men hun hoppet da tilbake uten tull og tøys ;-) Neseprøve er heller ikke vårt glansnummer men i dag fikk vi 8,5. Bra, og kjempeflinke Betty utførte et moment selv under avstandskomandoen så der fikk vi 7.

Totalt ble dette 270 p, og mye bedre enn jeg forventet i varmen. Ble faktisk nr 3 av 16 startende. Nr 1  og 2 var fra Finnland og fikk dermed oxo N Lp Ch. Hele 7 stk var fra Finnland hvorav 5 fikk Ch i dag. Gøy ! Takk til andre deltagere og Kongsberg HK for en flott dag i varmen ;-)

En liten strek i regningen er at jeg ble veldig motivert til å trene mere LP igjen, og det bør jeg ikke bruke tid på nå ….. Jeg burde virkelig bruke tid på spor, felt og bruksappell’en de neste 2 ukene ( joda, har meldt på kvelifisering til LP-NM neste helg men der har jeg vel uansett ikke noen reel sjans uansett hvor mye jeg trener ) Nå ja, vi får se i morgen om lysten eller fornuften seirer («,) Det er spådd regn så vi slipper vel varme da……

Ha en flott kveld og en fin søndag uansett vær og vind. Lykke til dere som skal på stevner !

4 Responses to “LP-stevne”

 • gratulerer så masse så flinke dere er;);) men synes dere skal fortsette med bruksen vi;);)

 • Kari:

  Gratulerer, det var jammen i meg sterkt jobba i varmen!
  Her er det regn igjen, og akkurat nå er det helt vindstille og da er det faktisk litt deilig med regn……!
  Ha en fin treningsdag, uansett hva du bestemmer deg for å trene – spiller jo egentlig ingen rolle, bare man har det GØY!

 • Ja lydighet er morsomt ;) Kjenner selv at det for tiden er der motivasjonen ligger… hmmm.. Kanskje ikke sååå lovende med både NM og C start i nær framtid? ;)

 • Hege:

  Yessss!!! Lp er tingen ;) Gratulerer med flott stevne. Sees på Bjerke pp lørdag!