Ja deilig, men her er det sol og sommer igjen – og jeg bare nyter fridagen og vil ikke tenke på fremtiden akkerat nå ;-) Oi….det kom det gitt…..ja tanken på  alle stevnene fremover ;-) Begynner med LP i Kongsberg i morgen, tror jeg har startnr blandt de siste og skal vel i ringen rundt kl 14 -15. I følge værmelding er det spådd sol og 24 grader. Blir sikkert veldig kvikk hund i den varmen siden vi har oppmøte kl 10. hi hi, skikkelig postitiv jeg ?  Men helt ærlig har jeg jo ingen ambisjoner når det gjelder LP i år, så jeg meldte på for å komme i stevne-modus. Selvfølgelig håper jeg på et godt stevne / gjennomkjøring men noen store poengsummer drømmer jeg ikke om ;-)

 

Ellers har vi da fått trenet litt i det siste, 3 greie runderingsøkter så jeg gruer meg ikke like mye til NM men vi bør kjøre litt mere apell og felt, og ja….sporet er jeg ikke trygg på men det er 14 dager igjen. Undre kan fortsatt skje …? Burde jeg trenet nå feks i stedet for å sløve hjemme ? Helt klart ja, men å hvor jeg synes jeg fortjener litt sløving i solen også :-) Trene i kveld vi- god plan det tenker jeg !

Ha en fin dag ;-)

One Response to “Sommerdag :-)”

  • Kari:

    Åååå sløve hadde vært deilig, jeg har klippet gresset (som ikke var klippet på maaange uker) – det tok ikke så mange timer det…….