Ja,selv om solen så vidt skimtes ute ser jeg på august som en høstmnd, og jeg er kald på føttene…. Men det kan muligens også skyldes at jeg ikke er i rute med tanke på trening mot NM’er…. :-)

Siste spor vi gikk kunne vel ikke blitt værre, bakspor, snudde henne riktig vei og gikk av sporet e 100 m ( OK, her var det NOK klunder for frk Snupp og hun ga faktisk opp og det postive ved dette var at hun ikke prøvde å løpe seg på sporet igjen ! ) Så jeg ga henne en ny sjans / oppsøk som gikk bra men litt usikker hund. Kom oss ivei men synes ikke Betty ‘festet’ seg i sporet så etter 5-6oo m gikk det dritt igjen :-( Og da hadde hun gått over 4 av 5 pinner…..  Her brøt jeg og gikk i bil, deretter hadde jeg en lengre leteaksjon e en kong som lå godt skjult. Ser helt klart fordel med å merke spor / slutten nå ja («,)

Lydighet ; HJELP…… ! Hunden kan jo ikke på plass engang ;-) Eneste som fungerte bra siste trening var fremadsending ……  Er det noe rart jeg får grått hår ??? Frisørtime er bestilt til hårfarving og nå skal vi ut og trene :-)  Før regnet kommer…….

Ha en flott dag, husk hold dere varm på føttene og vær forsiktig («,)

Hilsen en frustrert Gerd («,)

2 Responses to “Høsten er kommet ;-(”

  • Mormor:

    Det var da voldsomt til pessimisme da. Etter været å dømme har det vel ikke vært sommer siden i juni en gang, men høsten i august er vel litt drøyt. :-) Men det kan selvfølgelig ha noe med at du er kald på føttene å gjøre. Det går seg nok til skal du se. Med ny hårfarve går alt så meget bedre. Lykke til. :-)

  • Kari:

    En hæ’li optimisme å spore her!
    Husk, vi kan ikke bli dårligere enn nr. 15 – æ’kke så ille det vel?
    Og du vet, med ny hårfarge kommer frøken snupp til å glemme alt det der som ikke er bra og slå til så du får bakoversveis i steden for grå hår!