er ikke blitt slitt ned av våre bein/poter :-)

Mandag var vi på trening, Betty gjorde som vanlig det hun skulle, men det skortet heller mye på meg (som vanlig) Trodde jeg var godt motivert og hadde en plan eller tre, men det gikk mest over i fjas og lek :-) Ja ja, Betty fikk en morsom økt, og var vel fornøyd med seg selv ;-)

En tur til kiropraktor har vi også vært og justert noen små låsninger i rygg og kne, samt et par dager m rundering og felt så på latsiden har vi ikke ligget altså. Jobber med ro i/ før søk og synes det gir resultater, spes merkbart på felt. Selv om det er kun rolig belønning,og masse godbiter virker det ikke som motivasjonen daler kan man si ;-) Blir nok ikke noe runderingstrening i helgen, men håper vi får lagt et spor eller to søndag. Lørdagen er satt av til huslige sysler, desuten er det spådd regn her…. («,)

Hører rykter omat det er spådd fint vær neste uke så satser på det holder stikk :-)

God helg og takk for besøket

Og du Babs ; Det er kjerringa her i huset som helst vil holde seg tørr i pelsen og dra seg på sofa’n, rimelig slitsomt å få henne med ut skal jeg love… OK, jeg trives godt på sofa jeg også selvfølgelig men da etter en tur i skauen ;-) Hilsen Betty

Comments are closed.