Vi lever i beste ånd, og om det er blitt lite trening  har vi da vært ute og luftet pelsen litt ;-) I  går kveld var vi på treningsbanen og gikk igjenom Eliteøvelsene. Betty husket alt, men nok rusk å ta tak i. Hvor skal jeg begynne tro ??? Hjernecella mi gikk varm da jeg begynte å tenke på det, lista ble lang for etter trening i går dro jeg hjem og meldte meg på dette årets andre LP-prøve. Jopp, det var NM-kvallikken på Bjerke 15/8 jeg meldte på ja («,) Men reelt er ikke målet mitt i år og kvalifisere oss til finale men å delta med et bra resultat i selve konkurrannsen lørdag. Selvfølgelig er det veldig gøy å delta i NM-finale, spesielt å gå lydighet i ‘den store ringen’ men det er ikke noe mål i år. Jeg unner heller andre den opplevelse ;-) Betty og jeg har vært der og nytt gleden :-) I hvert fall 3 ganger, eller har vi vært i finale 4 ganger …..?  Beste plassering tror jeg helt sikkert er nr 7 i NM finale, det var på Bjerke i 2007. I fjor havnet vi på 13 plass.

Har også kommet med på NM i bruks i Voss 22 og 23 /8. Nytt av året er at jeg skal starte både rundering og spor. Galskap, kan vel ikke skylde på ungdommens overmot heller da vi nå heller nærmer oss pensonistenes rekker :-) Dette blir 5 gang vi deltar på bruks-NM, og muligens siste så vi får ta med oss det vi kan ? Noen NM-mester blir vi nok ikke – men det blir heller ikke mye poeng av å sitte her og skryte ;-)  Dronninga maser på frokost og jobben venter på meg …. Til dere som har holdt ut : Planen var egentlig å fortelle vi har vært på treningsleir en uke i strålende vær og hyggelig folk, Betty gikk rundering i hytt og gevær og fikk masse å trene på så jeg burde ikke jobbet neste mnd heller men trenger litt penger oxo…

 

Ha en flott dag, og takk for besøket («,)

4 Responses to “Bloggsperre ;-)”

 • Vi er jo bare kjempeimponert over NM-deltakelse i BÅDE spor og rundering, vi!!! Fyttikatta dere er gærne, dere :). Også i tillegg LP-NM da gitt.. Hvor skal dette enda da ?

 • Gerd:

  Hi hi. føler meg temmelig gæær’n sjøl oxo nå («,) Tipper det er en reel fare for at det ender med et kjempebrak men pytt, planen er å prøvepensjonere oss etter NM’ene og teste ut hvordan vi trives med det. Og går det alt for gæær’nt er vel det meste glemt om hundre år….. ???? ;-)

 • Skal si dere skal i ilden!! Men du Gerd sånn derre pensjonist tilværelse er ikke noe kult asså… men det går seg til underveis ;)

 • Haha dette fikser dere så bra så;);)
  Gledergruer oss også til NM wow er ganske spennende faktisk;);)
  kanskje vi for ta en trening snart??? Hadde vært koslig det;)
  Ha en fortsatt fin sommer!!