I dag var det stevne i Kongsberg, og strålende vær i sikte :-) Jeg pleier jo bestandig å få 1.ste, eller siste startnr og i dag håpet jeg på stnr 1 men neida, nr 5 og sånn ca midt på dagen skulle vi ut i ilden ;-)

Begynte med rundering, kort oppsummert tok jeg ingen sjans på at Betty skulle ‘gå tom’ pga varme så det gikk litt fort igjenom løypa. Ble litt trukkket for grunne slag / spes i starten som vi også dro med oss innover i løypa. Litt selvstendig / ulydig hund i følge dommer samt at hun tråkket på ALLE figurantene ……hm… Ja ja, det er i det minste bevis på at hun ikke avstandsmelder på figurantene…. Aldri så gæææ’rnt at det ikke er godt for no ;-) Men ellers var dommer fornøyd og ga oss 8,5. Noe jeg er heelt fornøyd med  i dag :-)

Appellen : Fri v fot = veldig bra. Innkalling = overraskende bra. Fremadsending = Gr……… ! Fikk 5 men brukte dobbeltk.. Ellers mye 9’ere og 10’ere Totalt 263 p. Felt ; Yes : 4 gjenstander og 10. Men nå var Betty sliten…. Stakkars Dronninga, sliiiiiiten hun. OK – hun orket å leke litt med tennisball da ;-) Samlet ble det faktisk 569,5 p som holdt til seier og cert denne dagen («,) Så det ble mat på Betty i kveld oxo, nå hper jeg hun lader opp og er klar til ny dyst i morgen, for det er stevne igjen i morgen. Heia Kongsberg Hk som lager 3dagers stevne i pinsen !

3 Responses to “Runderingstevne”

 • Mormor:

  Oi, her hadde det skjedd litt av hvert siden jeg var innom sist. Skal si dere holder koken i varmen. Grattis med flotte resultater. :-)

 • Kari:

  Når man får to av to mulige cert og vinner to dager på rad er det jammen ikke så verst! Gratulerer!!!
  Tror jammen jeg tenner et rosa lys i kveld også jeg – bedre å tenne ett for mye vet’u!!

 • Gerd:

  Takker og bukker Kari, rooooosaaaaa lys er kjekt :-) Og jammen har du også gjort det ‘rimelig bra ‘ i dag også :-) Har et stort rooooosaaa kubbelys her på bordet – og det tennes for oss begge ….? («,)

  Mormor ; kjempekos å høre fra deg igjen, du har vært savnet ;-)