Ja trippeldag i går ;-) Formidagen i går ble benyttet til div innkjøp og på tur til byen stoppet jeg på en fotballbane og tok en økt LP. Mye bra, men huff hvor vanskelig det er for Betty å gå sakte på fr.sending. Er jo såååååå lett å glemme seg bort…….

I går kveld dro vi til klubben’s bruksgjeng. De arrangerte feltkarusell, og til tross for bra med regn dukket det opp mange folk og dyr. Etter en rask luftetur fikk Betty gå felt, ett minutt gikk vekk til løping sånn ca men deretter plukket hun gjenstander og avleverte bra. Belønnet hver gjenstand og masse lek / drakamp etter siste så håper motivasjonen til å søke økte litt :-)

  Nå fikk jeg ikke sett veldig mange på feltet da jeg la ut / gikk spor med frk ‘DårligTid’ . Målet var ro i sporet, og ja dette var bedre enn de siste sporene, MEN det er langt igjen til jeg er fornøyd ;-) OG jeg begynner sterkt å lure på om hun kan spise pinnene ….? Jeg har brukt veldig små tynne pinner og ved de to første stedene i går hun markerte fant vi ikke igjen pinnene -ja pinnene ….på ei tue VET jeg at jeg la ut 2 tynne små :-(  Eller kanskje en gjeng maur har vært der og stjært dem ….???  hi hi

Vel, ny mulighet i dag, lurer på om jeg skal binde fast pinnene slik at dem ikke blir borte ? Smart, eller ???

Ha en fin dag ;-)

Gerd

Comments are closed.