Ja, vi gratulerer til Andreas og Arwen som har vært på sporstevne i helga, og nå tror og håper jeg vi er 2 stk fra klubben som kommer til å starte på Voss i august ;-) Men nei, jeg har ikke tenkt å fortelle resultater – dere får sjekke Andreas blogg noe senere («,)http://www.arwland.com/

Betty og med meg på slep har også prøvd oss på spor i dag, ja vi prøvde – men det gikk ikke veldig bra kan man si ;-( ;-) Etter rally-sporet fredag tenkte jeg at her må vi få ned det hektiske stresset, så laget en felle eller tre undervis i sporet. Felle 1 ble hun helt elektrisk og jeg var inne og stoppet henne / la henne ned – les tok en kunstpause og knøt skolisser m m til hun fikk roet seg litt. Kom greit igang igjen men hun dro seg raskt opp igjen. Lille felle nr 2 løste hun selv og roet seg en god del men etter en lang strekke uten klunder var hun i gang igjen og dundret rett av sporet. Og vips ….. sporet borte ….?…? Her fikk hun ikke mulighet for å løpe-seg-på-sporet igjen selv om hun prøvde et par ganger før hun selv kom inn og la seg ned v mine føtter. Det skal hun ha, var ‘rimelig ærlig’ da hun hun først hadde bærsjet seg ut :-) Ja ja, kanskje vi skal holde oss til rundering ?

Runderte lørdag, og det gikk som på skinner. Gleder meg til stevne søndag, må bare få trent MASSE lydighet denne uka :-)

Men resten av dagen skal vi kose oss i heimen, og grue meg litt til i morgen…. da står nemlig takogveggervask på planen -og det trengs ! Har som tidligere sagt ferie denne uka -og ferie skal jo brukes til noe man vanligvis ikke gjør…..? Noen som har fritidsproblemer i morgen er de hjertlig velkommen til dugnad ……  :-)

Comments are closed.