Deilig med fridager, i går fikk vi en runderingssøkt. Ikke at den ble veldig god men….JO – mye bra med helt frustrert hund :-) Betty er godt kjent i løypa, men for første gang startet jeg i slutten av løypa og runderte mot start. Hm….gjett om det ble feil for Betty da ;-) Her kan vi snakke om slag i hytt og pine :-)   Håper inderlig vi får en økt eller tre til før neste stevne :-) Vi har en plan om å rundere i morgen, og da satser jeg på en ‘safe’ økt uten de største utfordringene…. («,)

Og i dag innførte Betty en ny type spor i dag. Til tider har hun jo vært noe hektisk i sporadferden sin, og i dag nådde hun toppen av desperat sporadferd etter hva jeg kan huske. NOE  av kaoset kan jeg som sporlegger ta på min kappe, selv om det var planlagt at jeg skulle legge spor i litt kupert og variert område. Vel, da jeg la ut sporet ble jeg litt betenkt, det var litt vel mye kvist og kvast – muligens litt mer en jeg ønsket meg men…..tja, jeg fortsatte da og kom meg ned til veg igjen. Dro så bort til en venninne og storkoset meg med kake og kaffe mens sporet fikk ligge ca 2,5 time og nok regn …. Hm, hm …ville hun klare det ? og hmmmmm, dette kom til å bli slitsomt, sikkert kjempeglatt på mose…

Joda, sendte frøkna ut på sporoppsøk i en ‘kvisthaug’ og hun kom seg fremover og banket ivei etter å ha sjekket ut bakspor. oi oi oi, her glapp jeg lina : les snubla i kvistkvast og så Betty forsvant i sporet. Hei….vent på meg…. ;-) Hun slo på første pinne og kom tilbake, og vips så mistet hun sporet. Fant det igjen og dundret i vei, men hups, det var bakspor det gitt…..? hun snudda da endelig og kom seg på sporet og igjen mistet hun sporet på samme sted :-) Her var jeg alt blitt glo-varm, og vi hadde vel knapt kommet 150 m :-) Jeg skal ikke utrede hele sporet her i blogg ( det gjorde heller ikke Betty underveis ) men fy flate hvor det gikk («,) Jeg fatter ikke hvordan hun klarte å holde seg så bra i sporgata med slik hektisk adferd. Men hun gikk over 5 av 6 pinner….og den pinnen hun tok opp spytttet hun mot meg og dundret i vei. Jeg ba henne søke / finne / avlevere pinne men den gang ei. Endte med at hun kjeftet mot meg :-):-) Huff å huff, komplett kaos kalles dette !

Men jeg vet helt sikkert at neste spor skal gå i et helt annet terreng !!! Jeg har meldt på og kommet med spor på Elverum om 14 dager og vi bør nok få gått noen spor før den tid ;-) denne helga krysser vi fingre og poter for Andreas og Arwen som er på sporstevne i Trondheim – tvi tvi !

Nå skal jeg strekke meg ut på sofa under pleddet og regner det som sikkert at Betty holder meg med selskap. 

God helg

One Response to “Rallyspor”