Ja – nå tenkte jeg vel ikke på årstiden, men at det ser litt lysere ut for Betty – og hun skal få trene/leke seg mer :-)

En liten lydighet-lydighet økt i går, men det ble bare tull,tøys og latter. Hvor gammel er bikkja tro ??? Men for all del, jeg stortrives på slike dager, hundetrening skal jo være gøy ! Får legge til at feltet var bra så litt seriøst ble det jo da («,) Men spor rakk vi aldri å legge, jeg synes det er kjedeeeeeelig alene så jeg havnet på shopping istedet og kom hjem med masse nye klær ( OG det trengs her, vel og merke klær det ikke står Gaupa e.l på ) En liten tur innom et hagesenter ble det også, og endte opp med bla en stor tåre («,) Og en lten tomatplante…….og et par tre blomster til. Så nå gleder jeg meg virkelig til å få ferdig veranda og kunne pynte opp litt rundt der. En uke ferie i sikte så satser på en del trening oxo. Er kommet med sønd / mandag i Kongsberg så vi bør vel prøve å få rundert mest mulig i tiden som kommer : og ja – vi skal til skogs nå i dag ! Jippi, solen skinner og jeg gleder meg, regner med Betty også er klar……

Ha en fin dag ;-)

Comments are closed.