Ja, jeg er litt tradisonell, sånn helt innerst inne  («,) Men det er dermed ikke sagt at bunadskjorte og sølvet hang klart her i morges altså.

Planen var å feire dagen i skogen, sammen med Betty og noen andre 2 og firbente men vips så kom en stygg ulyd i bilen i går og jeg turde ikke kjøre i dag. Litt bedre å måtte ringe Falcken i morgen, i arbeidsklær enn på selveste 17 mai langt til skogs …..?

Nåja, vi har vel ikke lidd noen overlast her hjemme i dag heller :-) En dags fri er ingen ulempe, har jo tenkt på ‘alt jeg skulle ha gjort, men man gjør da ikke hva som helst på en søndag, og hvert fall ikke på 17 mai ;-)

På hundetreningsfronten har det ikke skjedd så mye heller, men litt pusling har det blitt og Betty virket fornøyd hun selv om det ikke har blitt noe rundering. Jeg har klart å lage noen vanskelige felt for henne og Oi hvor stolt hun virker da hun eeeeeeeendelig klarte å finne gjenstand :-) 

Nå ut på tur, ikke veeeeeldig lang men litt bevegelse kan være bra for oss begge. Snart ny uke og nye muligheter.

Fortsatt fin dag !

Gerd& Betty

Comments are closed.