Deilig med sol, og her er både humør og form sterkt stigende igjen !

Betty setter klart pris på dette også, tirsdag trenet vi litt lydighet noe som gikk greit da Bettys motivasjon tydelig var på topp ! Men for all del, det er laaaaaangt igjen til det perfekte – hvertfall når det gjelder fremadsending ! sannheten er vel at det er laaaaangt igjen til å få poeng på øvelse tilogmed :-)

Lurt igjen ; jada lurt igjen ! Har ei vennine som er håndarbeidsfreak som oppdaget garnsalg her i byen og vips før jeg nesten skjønte det hadde hun lagt av garn til meg ! Så nå strikkes det genser i deilig Alfa-garn, det som er synd er at dette ikke blir genser til meg men derimot planlagt som gave til mamma. hm…… må jeg strikke en til meg selv også tro ? 

OK – stikker til byen og shopper litt jeg, ha en fin dag alle sammen og takk for at dere stakk innom !

One Response to “Lurt igjen :-)”