Noen som har for mye sol og varme ? Jeg tar gjerne over litt sommer og varme jeg ….

Det er lenge siden blogg er blitt oppdatert, noe skyldes litt plunder med pc men mest av at jeg har hatt leia, ‘helsa’ begynte å tulle for 2-3 uker siden og jeg har vært potte sur siden jeg ikke har orket å gjøre det jeg hadde planer og lyst til :-) Etter en uke bortkastet ferie endte det med sykmelding men heldigvis føler jeg meg mer opplagt i dag, så kanskje det blir en tur på Betty også ???

Hundetrening har det blitt utrolig lite av de siste ukene, og jeg har jo meldt på noen stevner i nær fremtid så her senkes ambisjonene etterhvert som tiden går («,) men pytt pytt vi får da prøve alikevel, noen må jo fylle resultatlistene nedover også :-) Så veldig ille er ikke selve LP men det er en del ting jeg gjerne skulle prøvd å få litt bedre til kvaliken til NM på Bjerke 11.8 men det får ligge. Helt ærlig har jeg ikke forhåpninger om å komme til selve finalen søndag, men det er jo litt gøy å være med da.

Det jeg virkelig burde ha trenet på er rundering, felt og ikke minst brukslydigheten …. Bare den hærsens fremadsending er jo et prosjekt for seg selv … TROR det begynner å fungere nå ( men det har jeg trodd før også …!) Betty senker godt tempo ved gruppe – og går rolig etter men, hun burde senket tempo før gruppa og gått enda roligere ! Men det tror jeg ikke er lett å få til, da vil jeg få flere stopper og mer ‘utrygghet’ i øvelse. Jeg får heller krype til korset og øke tempo selv så hun ikke blir for laaaaaangt foran meg . Huff å huff, dette er en tidkrevende og meningsløs øvelse :-)

Men hvorfor bekymre seg ? den tid den sorg, det er jo over 5 uker til og det viktigste er jo å få rundert litt med frøkna innen den tid :-) Ellers har jeg lyst og planer om å starte på Vinstra også i år, samt NBFK avd Oslo i oktober. Men først og fremst har jeg lyst til å komme igang med trening igjen !!!

Nå skal jeg snart til lege, så får vi se hva dagen ellers bringer :-)

Comments are closed.