Jopp, i går lørdag stilte jeg til start på A-spor i Sarpsborg, og merkelig nok var jeg ikke hvit eller grønn i trynet av nerver selv om jeg uten viten hadde begynt oppdrett av sommerfugler – i magen ;-)

Turen nedover gikk greit, selv om mitt faste reisefølge ( mamma) ikke var med. Jeg var litt skepist til at jeg kom til å forsove meg ( les sabotere start av skogs-spor i ukjent område….. ) Jo. bare velstand og trekning, sosialt samvær og ut til skogen. Eh, hadde vel noen dumme tanker mens jeg ventet på dommer men jeg dro da ikke hjem («,) Oppsøk ; Flott oppsøksområde, Betty dro ut, vimset litt helt nære, jeg kalte henne inn og vips var hun langt ute og dro utover / nedover mot venstre. Ja ja, så var det å henge på…. Hjeeeelp, vi var ensome i skogen i Særp…. Eh… går hun spor da tro….? ?  jo….eller …? eh…. YES – en pinne !!! Ok, drømmedame de -vi prøver litt til. Joda, dette går bra ! en stund …eh ? joda, vakkert, en pinne til !!! osv osv.

Betty jobbet bra i sporet, men jeg synes hun var noe mindre intens en vanlig. Men utrolig hva vi kan signalisere i lina….hver gang jeg ble usikker på om hun faktisk var på spor skjerpet hun seg og sjekket på hver side og fortsatte i sporet. OG dette var ikke bevist fra min side, jeg trodde ikke jeg stramet grepet om lina men … :-) Jammen gitt – svetten silte på meg og tunga hang på Betty men hun plukket pinne etter pinne etter pinne… Heldigvis hadde jeg med vann, og betty slurpet i seg 0,5 l på sporet. Jeg la inn noen pauser v hver pinne samt et par pauser oppe på små topper hvor det var litt vind :-) Hundefører trengte litt ekstra luft …..Var redd for at jeg skulle bli værende igjen i skogen i mange timer jeg så hadde kledd meg godt :-)  Wow….. Der hadde vi 7 små pinner, og manglet BARE den siste store ! Jeg trodde jeg viste hvor jeg var i forhold til bilen også…. Fører feil nr 1 ; jeg slapp opp tempo, nå ville jeg til mål – men Betty var jo veldig sliten så innså heldigvis at dette ikke var lurt ;-) Og jeg synes nå vi gikk langt lang lang uten å se sluttsløyfa… Men det gikk nedover og bortover… eh, hvor er vi ? JA…… Der var den – sluttpinne altså, men er det riktig sluttpinne ? Eh , hvor var den som skulle hente meg …? Oi oi for en hund :-) Vi hadde klart det !!! Sporet var målt til 2 kg på GPS og gikk i litt dumpete og variert terreng, vi hadde brukt 42 min inkl alle pauser så da vet jeg det, mange pauser tar tid. Men det var drit-gøy !!!

Så bar det ned til apell-område, og rett ut på banen. Betty pustet litt enda men virket våken og klar. Stygg som jeg var tenkte jeg shit- her er det sjans for at jeg kan få poeng på fremadsending ;-) Joda, noe lang / helt på grensa men fikk da poeng :-) Mye bra, men høy kryp…  Felt, kun 2 gjenstander, hun bare ville ikke ut i hjørnene – det luktet sååååå godt et punkt der inne i feltet, men den gjenstand hadde hun hentet inn alt :-(

Nå skal jeg ikke påberope meg å være god i hoderegning, men trodde jeg lå ann til underkant av 560 p og nr 4 i klassen. eh… endte på 581,5 poeng med Cert og ble nr 2 :-) Men denne dagen betyr poeng/ og plass lite …. Jeg og Betty har startet skogspor og det var ikke nødvendig med leteaksjon etter oss !!!!!! Og ja, det frister til gjentagelse 

Skal en liten tur ut i dag, men det blir nok bare et kort spor på Dronninga. Og stor god belønning i slutten ;-) Fokus denne uka må bli lydighet og ikke minst fremadsending så den ikke sklir ut igjen. Førstkommende helg er det runderingsstevne 2 dager, håper jeg i hvert fall. Meldt på i Askim lørdag og Halden søndag. Håper på et godt runderingsresultat eller to så vi kommer med til NM i år også ;-)

Takk for besøket, og ha en flott dag

4 Responses to “En barriere er brutt :-)”