og jeg håper på godt sommervær neste uke, jeg satser på at alle værmeldingene er feil så jeg lever i håpet om selv om det regner og regner og regner nå….

Sist uke ble noe slitsom med mange kveldsvakter og litt ekstra heft siden jeg ikke kunne kjøre hjem med bil pga vann.Men til stor overraskelse sank vannet fort og allerede fredag kunne vi igjen bruke bil.

Lørdag skulle jeg og Betty starte lydighetsstevne i Hønefoss, noe jeg ikke heeeelt gledet meg til siden det nå var flere uker siden vi hadde trenet LP, vel vi prøvde jo å trene litt mandagen men da gikk alt galt, Betty var ikke bare heit, det var nok et stort StHans bål inni hennes hode :-)

Men,jeg synes jeg måtte stille oppp å stevne,hadde fått med flere ‘ferske’ til å starte denne dagen så det fikk gå som det ville, da vi kom ned på stevneområde viste det seg at det bare var 5 påmeldt i Elite.

I Klasse 1 var det 14 startende, hvorav 3 var fra ‘min’ klubb. Unni’s hund var desverre blitt halt og måtte trekke seg, men de andre 3 viste masse bra lydighet. Lille store Pøbel levde opp til sitt navn og vips var han ‘på tur’ og fører sto alene igjen ;-) Alt ble filmet på video( heldigvis) så vi fikk oss en god latter alle sammen senere på kvelden.

Dagens beste hund var vel lille frk Woodshine’s Nightwish, til daglig kalt Mira og IngerLise som debuterte i Lp og vant .kl 1 med 175 poeng.

dsci0133.JPGSom dere sikkert forstår ut av bilde gikk det bra med meg og Betty også :-) Såkalte plastikk-schãfere vant begge av dagens LPklasser på Schãferhundklubbens stevne ! Aner vi noe misunnelse her ….? Mye fint i plast ikke sant ?

Bettys løp gikk over all forventning, men det var nok fryktelig varmt for henne. Utolig nok var det sol og veldig varmt lørdag, etter en hel uke med grått og regn. Siden jeg forventet at det ville boble litt i hode hennes fikk hun være ute samen med oss i over 2 timer før vi gikk i ringen. På fellessitt hadde hun satt seg litt på skinka men jeg tror hun lå helt rolig på dekken. Var start nr 1 og Fri ved fot gikk greit, var nok litt treg på momentene på manekeng men jeg var også noe uklar på stå og sitt. Fortsatt dårlig tempo på innkalling…. hm…. men siste etappe var bedre enn sist – det hjelper å trene gitt:-) Selvfølgelig gikk hopp over hinder skeis igjen …Grrrrrrrr…. måtte berøre hinder tilbake ! Prøvde å ‘ løse opp’ litt e hinder og da tok Betty helt av, au vondt det :-) men tror det hjalp, resten gikk veldig bra på en måte. Neseprøve var det full konsentrasjon om å få med riktig pinne, og på avstandskomando fikk vi 10 ! Utover i øvelsene merket jeg hvor varm Betty var, både innvendig i hode og kropp.Jeg har tidligere klaget litt over hvor ‘nonchelang’ hun virker, men nå lurer jeg på om hun fokuserte på å holde fokus ….? Jeg tror vi kan klare bedre, men dog er jeg fornøyd med innsatsen lørdag tatt i betrakning hvor lite lydighetstrening deg har blitt i det siste !

Lørdag kveld samlet vi oss igjen til grilling og sosialt samvær samt litt video-titting. Etter en slik dag og kveld er motivasjonen til trening på topp så mandag har vi avtalt å møtes til ny treningsøkt. Regner med at Betty også er villig til det («,)

 

One Response to “En hektisk uke er over”