men vi lever da. En god del trening har det også blitt på oss. Deilig tid nå fremover, lange lyse kvelder og fortsatt lite mygg på treningsbanen :-)

Siden jeg har teflonhjerne skal jeg ikke utbrodere alt som har skjedd siste 3 uker, men vi har da fått gått noen spor og funnet ut at sporkondis er blitt borte med snøen, men jo masse bra å si om sporgangen til frøkna,  veeeel … helt til i går kveld da vi skulle ta et par oppsøk og et spor på 2-3-400 m eller noe sånt. Punkt 1 er jeg veldig dårlig på sporlengde, og punkt 2 så fant ikke frk Betty sporet engang i går :-( Etter å ha søkt frem og tilbake koblet jeg av sele / line og tok en røyk. Men jo, jeg måtte bare prøve sporoppsøk nr 2 ( heldigvis ) Oppsøk2 var på god skogsbunn og Betty slo tydelig på sporet og valgte rett vei men var fryktelig hektisk så sporet ble rimelig kaotisk. Godt det var i kjent terreng ellers hadde jeg nok blitt rimelig nervøs :-)

Rundering : Hatt noen økter og Betty går greit men noe rusk et det å ta tak i ;-) Startet i Fredrikstad lørdag og selve rundering gikk rimelig bra. Flott løype og Betty holdt kondismessig men sparte litt på kreftene med noen grunne slag, ingen vits i å bruke krutt der det ikke er fig mente hun. Endte med karakter 8,5.

Felt : Hm… der tror jeg de hadde glemt å legge ut gjenstander….. Hun jobbet etter hva jeg kunne se bra men fant INGEN gjenstander !!!! Hun fant riktignok en del fert, men mesteparten av det var nok merkebånd :-) Så dette stevne ga oss ingen poeng til NM skal jeg love. Var faktisk veldig fornøyd med Betty denne dagen, selv med 0 på fremadsending men det er jeg vel vant med :-) Neida, treninga i vinter har virket, nå hadde hun kontakt bakover til meg men ble aaaaalt for skeiv :-) Bedre lykke neste gang ? Har meldt på både Askim og Halden så jeg lever i håpet en stund til…..

LP : Etter Betty ‘dreit oss ut av konkurransen’ sist har vi startet et uoff stevne i klubben. Bortsett fra 0 på første øvelse var det noe bra. Reiste før stevne var slutt så husker ikke karakter. Mye bra men dårlig innkalling m stå / dekk og ble bedømt touch på hinder. Litt usikker på det jeg da, synes hun lå høyt over men pytt poeng betyr ikke noe. Det var ‘ekkelt’ å bli komandert rundt og god trening for meg.

Nesten fridag i morgen, og klar for en treningsøkt igjen, Betty virker i form og jeg synes trening av bruksøvelser er helt OK å sysle med for tiden. Hærli siden jeg synes de har vært veldig kjedelige før. Kan det komme av at jeg nå har helt gitt opp LydighetLydigheten ? Har jeg gitt opp den da ? («,) Jo, håper det !

Snart 1 mai ( årets flotteste mnd ? ) og mange stevner fremover, samt bar bakke og kanskje kanskje snart plante litt blomster ? Å, en deilig tid fremover nå, og håper også på mange fine treninger samt at veranda som forsvant pga snøras i vinter snart er på plass igjen…… :-)  Mye å se frem til, og veldig hyggelig du stakk innom bloggen en tur, hvis du holdt ut så lenge da….?

Ha en flott dag !

Gerd

3 Responses to “Tiden går….”