Lørdag morgen : opp mange timer for tidlig, men jeg hadde jo meldt på stevne i Fredrikstad.  Veldig motivert for en hel dag ute i deilig vær dro vi nedover. Hele 16 påmeldte i Elite, men med 3ringer/ dommere regnet jeg med dette ville gå raskt og greit. Ingen store ambisjoner på egne veier da a ) Betty virket som hun hadde litt problemer m ryggen og jeg følte meg veldig rusten på stevne-situasjoner men håpet på en god gjenomkjøring («,)

Kort fortalt : Fri v fot ; bedre enn forventet faktisk, 8,5.

Manekeng 8. ( bra fri v fot rundt kjegler men Betty datt veldig ut da hun oppdaget vår treningskompis i naboringen ; Mamma mamma – se der da ….. ser du dem ikke ? se da …??) Jeg begynte å smile for hun ble virkelig rar i blikket :-)

Innkalling : 7,5 Relativt bra ståmoment men veldig dårlig dekk… Isj da, stakkars hund.

Ruta ;  Den dreit Betty i, i ordets rette forstand !!! ;-(

JA – ¨Betty var uten tvil stevnes dritthund…… :-) OG jeg hadde prøvd å lufte 10 min før vi gikk i ringen men da hadde hun ikke tid…..

Men fra spøk til alvor: Jeg fikk kjørt apportdirigering etter ruta, takk Eriksen og er veldig fornøyd m Betty på stevne, og det jeg sliter mest med ( fvf og manekeng ) gikk jo bra ?   Var hos kiropraktor etterpå og fikk løsnet opp noe rusk bak ved bekkenet samt noen små låsninger. Tror nok dette kan ha plaget Betty noe, Kristin fikk ikke jobbe i fred men Betty prøvde å undra seg behandlingen. Men søndag virket hun i veldig form igjen :-)

Søndag : HIPP HIPP HURRA – vi fikk rundert igjen ! Hele 6 slag tror jeg det ble på første økt ….. Men da hang tunga på Betty og svetten rant på meg ;-) Neida – det er IKKE bart i skogen men fryktelig tungt å trene !

En god del rusk å ta tak i på runderinga skal jeg love, så håper det blir fort bart og mange muligheter for  trene før 25 april….

Men nå må jeg avslutte for dere som har orket å henge med så lenge, jobben kaller, og grunn til jeg skal så tidlig i gang i dag et at vi skal trene etterpå :-)

Ha en fin dag og takk for besøket  :-)

3 Responses to “Shit happens …… :-)”

  • Hi-hi. Unnskyld at jeg ler, men jeg skulle gjerne likt å se dere i aksjon da altså. Nå MÅ du se til å få hyret inn en fotograf når du er på stevne.

  • Gerd:

    Ja -jeg ble nokså lattermild selv også ;-) Fotograf – ja det hadde vært tøft. Stiller du 23 april ? På Helgelandsmoen og der er det fint for Mr B og gå tur kan du si («,)

  • Hege:

    Ja, shit happens, men men …Dere fikk en fin trening i ringen det er det viktige.
    Regner med at det blir mye bruks på dere fremover, så jeg ser vel ikke dere på lp stevne på en stund. Lykke til med motivasjons treningen på dere begge ;-)