men vi holder da hode over snøen enda :-)  Bilen går som ei klokke ; frisk og rask ( og neida, ikke fått fartsbot igjen- det har jeg IKKE råd til etter siste reprasjon ….) Har håp om at snoen forsvinner om noen uker så jeg kan få aktivisert noen snekkere til  sette opp veranda igjen :-) Joda, ser lyst på fremtiden ….tror jeg ….?

LP-Stevne i Fredrikstad forstkommende lørdag, og kan ikke fatte hvorfor jeg meldte på :-) Etter kurset med Hege ble jeg obs på hvor rustne vi er – tja vi er vel litt feil. Betty gjør det hun skal hun dog med noe ‘slæk’ intensitet ( noe stiv i kroppen om dagen ) men huff hvor mye rart JEG gjør ….?!?!!  Stakkars hund som må holde ut m meg («,) Men hun er nå sååå god og snill hun da :-)

Ellers gleder jeg meg virkelig over disse varme dagene med masse sol ! Har et stort håp om at mye snø forsvinner slik at vi snart får rundert litt igjen…… Meldt på rundering i Fredrikstad 25 april og vi har ikke trent siden nyttår ……  Skal ut å sjekke forholdene i morgen, og kanskje et lite spor ? Så nemlig ei stripe langs veien som var bar og der får jeg nok lagt  et 300 m langt spor. Holder nok det for oss gamle :-)

Men nå skal vi kose oss på sofa , og ønsker dere en flott helg !

Gerd & Betty

One Response to “Bloggtørke,”

  • Mormor:

    Puh, nå ble jeg lette gitt. Hadde virkelig begynt å bli bekymra for at dere hadde blitt liggende under snøen, takraset, eller noe annet skummelt. Men vårsola gjør jo underverker med oss alle :-) Ha en fin helg ! :-)