Mens jeg var på jobb i går tikket det inn noen optimistiske SMS fra Andreas og nydelig vær og snø-smelting. Nå tikker det mot vår, og ja jeg så for meg både bar skog og sløve timer på veranda («,)

Da jeg var ferdig på jobb var solen borte, men fortsatt deilig og mildt ute. Og sølete på veiene….Men her oppi dalen ligger snøen godt, fin og hvit og svææææære hauger. Og ingen hadde måket takraset ved inngangen …..pussig ? Noe pussig var frøken Betty også. hm…..?

Vræææææææææææl, da jeg kom inn og fikk susa litt rundt fikk jeg muligens svar på hvorfor Betty virket så rar / usikker : Veranda hadde knelet av et takras !!!! Det var vel det siste jeg hadde ventet men …den står der like skjev og rar i dag :-(  Ganske utrolig, for det var kun den siste mnd snømengde som lå igjen på taket, det har vært tomt på taket flere ganger i vinter, senest i februar måket jeg takras fra veranda. Og det jeg kunne se av restene som lå igjen der i går virket det ikke som mer en ca 30 cm. Ja ja, da vet jeg hva denne fridag skal brukes til, og håper at det rundt St.Hans er rimelig snøfritt her slik at veranda kan bygges opp igjen ….. Snufs, lenge å vente det, men den skal opp raskest mulig skal jeg love !!!   :-)

Trening – nei det har vi ikke gjort ;-) Bare baset i snø og letet etter kong ( Betty altså ) og et par turer. Men vi skal trene i kveld, og til lørdag skal vi på kurs ;-)

3 Responses to “NÅ er jeg LEI SNØ nå !!!”

  • Kari:

    Fytti, en vår uten veranda – jeg tenner et rosa lys!

  • Gerd:

    Snufs, og takk takk Kari ! Jeg synes litt synd på meg selv også nå ;-) Snufs snufs, første jeg kan ha håp om å få den opp igjen er i slutten av mai pga av snø rundt og under der …. Snufs …. («,)

  • Elin:

    Hmmm. Skjønner hva du mener – taket over inngangspartiet vårt ble borte for en stund siden… Forresten: Trodde det bare var jeg som ikke var så glad i snø jeg!!! Hi hi ;)