Det regner og regner, og i går fikk jeg et lite problem. Planen var egentlig at vi skulle trene litt spor før jobben,men ting går ikke helt som planlagt om dagen har jeg merket :-)

Da jeg var på tur nedover grusveien her, passe trøtt enda og rimelig lei regnvær og lite lysten på en våt dag i skogen ble brått planene endret …igjen…men desverre ikke til en avslappende dag på sofa’en ! Veien var full av vann, og jeg turde ikke kjøre over ! Hm… innesperret …. hm igjen … hvor mange dager vil dette ta tro før veien igjen dukker opp ?

Hjeeeeeeeeeelp…….. nå er gode råd dyre…. skulle jeg ta sjanse og kjøre over …eller …… eller ……… Hm ….. Her ser dere redningen – Falck ordner opp igjen :-) Selv om sjafør var noe skeptisk en stund til oppdraget fikk jeg overtalt han til å prøve ;-)

flom130.JPGOg det var nok i siste liten vi kom over, vannet steg fort, iløpet av timen fra jeg ringte til bilen var vel over på sine egne dekk igjen hadde nok vannet steget kanskje opp til 20 cm …. Gøy på landet …?

Det ble en hektisk start på dagen, og lite trening på Frk Snupp som fikk ekstra mange timer i hundegård i går. Senere denne uka må vi prøve å få henne med i båt, eller vurdere om hun skal svømme over men jeg liker ikke helt tanken på det heller da det er noe støm der nede.

Må bare sette inn et bilde av ‘Siri Skysskar’ : En nabo som stiller opp til alle døgnets tider – her henter hun meg kl 23.30 i går kveld og som dere ser, bestandig like blid !

Og best av alt, hun hadde skyss på andre siden også så jeg ble kjørt helt hjem :-)

Jaja, dagen ble ikke som forventet, eller ønsket – jeg ble rimelig våt flere ganger men får da håpe på noen gode varme sommerdager senere i år …? Nå er det snart på tide å finne frem regntøy igjen og belage seg på ny båttur for å komme seg på jobb :-)

Ha en flott dag !

3 Responses to “Passat på tur igjen :-)”

 • Men hallo, «stakkars» deg da!
  Jeg har hørt at svømming er bra trening for hund, men det er kanskje litt vel risikabelt å la snuppa svømme over for at dere skal komme dere på trening. Ha det så fint i regnet, hilsen Kari

 • Gøy på landet, sier jeg bare. Jammen har det sine fordeler å bo her på Blåstbortmoen også. Godt at du er så heldig å ha så snille naboer.

 • Gerd:

  hei du Moder’n – og tusen takk for hilsen ! Du kan være stolt av din datter ja ;-)
  Jeg også synes den er mye lettere å lese nå (selv med kontaklinser …)
  Så får vi se hvor lenge deet går før webmaster finner på noe nytt :-)