Dagens plan var at vi skulle trene LP rett etter jobb, men siden jeg mandag oppsøkte en bilrepratør ble vi raskt enige om at jeg skulle være uten bil noen dager mens han reparere bilen før girkasse ville havarere ;-)

Så ja, jeg har hatt fri i dag og koset meg i heimen. Og mens solen varmet litt var vi ute og gikk tur. Virkelig deilig, nå ser jeg frem mot vår og varmere tempratur :-) Og mens det dryppdrypp fra taket så jeg for meg en snøfri skog og en god runderings-økt med gode venner …… Nå ja, det blir vel ikke førstkommende helg men…..den som venter på noe godt venter ikke forgjeves håper jeg …..? Som feks å vinne i Lotto ? Hadde ikke gjort noe det, tror jeg blir rimelig blakk innen uka er over og bilen hjemme igjen ;-) Ja ja, optimist men muligens ikke realist ….?

Så selv om det ikke ble/ blir noen LP på oss i dag er Betty fornøyd i senga si etter dagens tur, og etter middagen skal muligens jeg ( les vi ) fortsette fridagen men en strekk på sofa’n :-) Sløv, men deilig dag !

Ha en fin kveld alle sammen !

Comments are closed.