for en kjedelig dag :-) Nok en søndag er over, og det uten runderingstrening ….  MEN det positive med dagen er at det har vært varmegrader og sol – og jeg håper virkelig snø har sunket  mye sammen i skogen !

Men ellers har ikke helga vært så gæer’n da. eh…. det var vel til jeg skulle fortelle og LP-treninga lørdag  og hvor Betty tippa helt :-(  ;-) All fremadsendingstrening har vært forgjeves….VRÆÆÆÆÆL !!! Kari ; her holder det nok ikke med en eske rosa lys engang ;-)

Ble komandert fvf, innkalling og Fr.send. Og VIPS ; Betty glemte seg bort gitt …..Hu bare glemte å stoppe ved gruppa og duret ivei, jopp ….rimelig småheit – fryktelig dårlig fvf før første sending og DER bommet jeg trolig. Neste nå er å kreve god fvf også, full kontroll hele veien !!!

Det hele endte i kaos, bikkja var stessa, og verre ble det jo da hun forsto jeg overhode ikke var fornøyd. Ond sirkel sa du ? Ja, men jeg var ikke grei og tok en pause ( Det av to grunner : Hun blir IKKE bedre av å bli satt vekk uten å ha gjort meg glad, og pkt 2 . det handler om konsentrasjon) Vel, det ble en lang økt med fvf og etterhvert gikk Betty seg ned. Belønnet m kong og lek, mer fvf og innkalling ( uten komandant) og tok da en perfekt fremadsending ;-) YES ! OG SATTE VEKK BETTY MENS VI VAR GODE VENNER !!!!

Til tross for snøvær og egentlig litt surt var jeg god og varm etter den økta :-) Men ja, jeg må nok kreve mer av henne på fri ved foten oxo – slik at hun ikke tipper over. Huff, jeg synes dette begynner å bli så strengt jeg da, Betty får snart ‘aldri lov til å være glad og løs’

ja ja – vi får slite ivei ….. Mandag skal vi inn og trene kontakt, konsentrasjon og fvf.  Onsdag har jeg kort dag på jobb, og Betty skal bli med : vi skal trene utendørs på dagtid……..Ikke spor eller rundering, men JA : fremadsening og fri v fot :-) Greit med planer, for de 2 siste onsdagene har jeg havnet i byen etter jobb og det blir for dyrt i lengden :-)  knis knis – men klær er jo kjekt å kjøpe på salg da, selv om de ikke ble klær jeg stengt trenger ……? kjekt å ha …..

2 Responses to “WOOOOW”