Fikk da etter mye om og men bilen på veien igjen, etter endelig fått tak i ny dynamo.Stor takk til Falcken og venner som sto på til det bitter end. Og til mamma som hentet og bringte en bekymret turist :-)

Så i skikkelig regnvær og en del kroner fattigere reiste jeg endelig mot Sølen fredag kveld, turen gikk bra unna oppover og etter en kjapp middag på Statoil Elverum merket jeg at en megastor plombe var borte…… :-(     Hm….. godt synlig og sikkert veldig dyrt, er det ikke mening jeg skulle på ferie i år ?

Vel oppe og innstalert på hytte var det bare å legge seg og vente til ny dag og nye muligheter :-) Lørdag gikk vi to veldig bra spor, men merker godt at Betty ikke har ‘sporkondis’  – det hadde foresten ikke jeg heller men klarte da å henge på 7-800 meter. Før kursåpning lørdag kveld rakk jeg også en liten tur til utlandet for å hamstre noen svenske kjøttbuller og litt røyk :-)

Søndag morgen var vi relativt klare og spente, været var grått men ikke spesielt vått :-)      Ikledd regntøydro vi da til skogs, instruktør på vår  gruppe var for meg ukjent men viste seg utrolig dyktig og til tross for masse fleip og latter i gruppa klarte han å holde fokus og komme med masse gode tips underveis! Noen av oss kjørte noen ‘ukjente oppgaver i løype som gikk utenfor sti og der fikk i hvertfall jeg noe å bryne meg på…. Svinger og vinkler og dekke terreng osv er overhode ikke min sterke side, selv om frk Snupp får med seg figurantene. Godt hun gjør sin del av jobben når jeg  svikter :-) Får inderlig håpe løypa på NM er bred sti og uten alt for mye svinger, hvis vi kommer med da  vel og merke. ;-)

Det nytter ikke å skrive ned alt her, men oppsummerer enkelt med at det var en helt topp uke, værgudene var med oss hele tiden med passe lite sol mens hundene skulle jobbe – men solen tittet frem på ettermiddag. Vel, knott og mygg holdt oss med selskap hele uka men det får gå så lenge huggorm holdt seg vekk :-)

Gruppa var en gjeng for seg selv- tror ikke jeg har ledd og koset meg så mye på mange år, så den manglende plomben fikk nok mange se ;-)

Hm…. nå er det lenge til neste år nå…… Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves har jeg hørt ! Må bare legge litt fokus på apell nå, frem til neste stevne som kommer  snart …

Mandag  vel hjemme tok vi to lydighetsøkter, den første gikk skikkelig dårlig,  Betty var alt for klar til det meste og hørte ikke etter hva jeg ga komando om:-(  Men pytt, det gikk bedre etterhvert, og siste økt på mandag kveld gikk fremadsending som smurt ! Jippi, begynner den endelig å sitte …?  Fortsettelse følger … :-)

Comments are closed.