Og det er deilig skal jeg love ;-) Oxo for Frk Snupp som snorker i senga si sånn midt på dagen….

Kjempesliten etter jobb i går, så for snuppa skjedde det overhode ingen ting, knapt nok tissetur og mat før vi slukket lys og krabbet under dyna. Jeg har sovet utrolig godt og lenge i natt så i dag var vi kvikke og raske begge to ( tja….alt er jo relativt da….at jeg er kvikk og rask mener jeg ;-)) Men nå har vi vært ute og baset i snø, dvs Betty har baset etter kong mens jeg har fjernet snø fra inngangsparti og veranda. Betty sliter godt i snoen nå så at hun blir sliten skjønner jeg. Fra i morgen er det innført ekstraordinær båndtvang her i Ringerike, stakkars skogens dyr tenker jeg som må slite seg rundt i så dyp snø.

Har hatt besøk i hagen de siste dagene også, tipper en liten harepus har hoppet rundt, godt Betty ikke har vært ute da :-) Men noen lang jakt etter rådyr hadde hun uansett ikke klart tipper jeg («,)

Var på innetrening onsdag kveld og fikk en grei økt …..(trodde jeg) Kjørte en del fvf og vendinger og synes det var rimelig greit, helt til jeg fikk se trynet til Inger Lise. Betty hadde vitsnok en helt merkelig gange og det så fryktelig rotete ut sa de andre. Hun gikk med sitt høyre forbein kryssende foran mitt venstre ben…? Tja, noe skal det være bestandig, de hadde ikke sett henne slik før så vi får se neste økt.

Betty var rimelig heit den økta, hadde litt Eliteøvelser og masse lyd …..Hm…… ?  Men morro var det å trene for oss begge to så da så :-)

Som sagt : fredag og fri, og solen skinner og livet er hærli ! Satser på trening i morgen og GOD HELG !

3 Responses to “Fredag og friiiiiiiiiiiiii”

  • Hallo Gerd! Takk for hilsen i bloggen min ;) Artig med tenåringer ja, men han har ikke gjort mye galt altså!! Han er en veldig snill og grei gutt, og vi trener litt bruks også ja. Blir nok en start i løpet av året tenker jeg. God helg til dere og så krysser vi armer og bein for at vi får fint treningsvær ;)

  • Vi ønsker dere også en riktig god helg! Håper vi ses på trening snart. Det hadde vært trivelig! Bare å komme over åsen en dag vettu…

  • Hei!
    Takk for en hyggelig trening i snøværet i dag! :)
    Vi sees nok igjen om ikke så lenge!