Skulle vært på trening i kveld, men……. («,) Heimen fanget, laget en deilig middag etter jobb og hadde noen planer og litt huslige sysler i kveld, og kanskje kommer det snø som må måkes ? Eh, nå har jeg ikke kikket ut enda da så mulig det ligger en del der alt . finner det vel ut etterhvert da jeg skal ut å hente ved, samt jeg SKAL utenfor porten og la Betty løpe litt ;-)

De andre huslige syslene blir nok ikke borte før neste fridag….:-)

Hundetrening : var som sagt inne lørdag uten å få gjort alt for mye. Manglet motivasjon, og skyldte på flott vær ute. Veeeeel, søndag trente vi ute ( dog ikke i flott vær men bra underlag !) Gjorde liksom ikke all verden da heller så nå går jeg vekk fra det jeg hadde bestemt meg for. JA, jeg synes det er kjedelig med bruksappell ! Det eneste jeg kan være fornøyd med er at jeg har hatt en treningsplan, og fulgt den ….men jeg har mistet motivasjonen til å trene ;-)

Hi hi, så nå skal jeg begynne å suse & røre på trening igjen, og bare ha det skøy («,) Jeg og Betty suser ivei og satser på  bli listefyll også i 2009

PS : Men det har hjulpet med litt målbevist fokus også, fremadsening gikk veldig bra søndag :-)

Ha en fin uke folkens !

One Response to “Lat, og hjemmekjær :-)”

  • Listefyll blir dere nok ikke nei!! Lykke til med leting av motivasjon og sesongstart for det nærmer seg vel for dere. Skal dere til Sandnes eller? Zac er blitt pensjonist så det blir ikke noe start på meg før jeg får tatt den hersens k-testen på Zpes. Men vi sees vel i løpet av 2009 :)