og egentlig veldig lite å blogge om men har da i det minste vært på trening i dag ;-)

Måtte nemlig dra inn hånkle og melde meg sy fra jobb torsdag, dvs det begynte onsdag morgen og jeg og Betty hadde 2 døgn på sofa. Frøkna ble nokså lei etterhvert tror jeg og fikk en liten tur fredag ettermiddag. Yes, hun løp og løp og såre poter hindret henne ikke, men derimot var det fryktelig kaldt å bare være ute;-)

Ble ikke mye ut av dagens trening innendørs, motivasjonene var liksom ikke helt tilstede så endte opp med en tur i solen, etter jeg hadde fått overtalt Andreas til utendørstrening i morgen kl 11. Fremadsending fremadsending fremadsending…….  :-)

På vei hjem traff jeg faktisk mamma som var ute og gikk tur, så da ble jeg med en tur til i boligområde med Betty i flexiline. Og yes, selvfølgelig går Betty foran i lina’s lengde. Hun har full kontroll på hvor lang den er men bar måååå bruke hele lina. Kan hun være som tennåring flest ? Litt flau over de kjærringene som går og skravler bak og liksom ikke vil vedkjenne seg oss ???? Selv om det var deilig ute i solen var vi muligens ikke kledd som en Dronning verdig ? Vel, Dronninga fremst i følge hadde selvfølgelig på seg sort vakkert dekken og røde sko og fikk jo høre hvor stilig hun var av et par vi møtte underveis ;-)

Men det tragiske var å se all hundemøkk som lå igjen på gangveiene. Jeg gremmes, og blir skamfull på andre hundeeiers vegner. Selvfølgelig tar ikke jeg heller opp møkk i skog eller langt uti grøfter, men langs en gangvei da som mange barn går hver dag ??? Ja ja, det var dagens syting ;-)

Det positive er at Betty er rolig i kveld,( jeg fikk ikke engang hjelp på kjøkkenet i stad ) og i morgen skal vi trene lp ute i solen :-) Men spørs om vi ikke burde trene litt fysisk også når jeg ser hvor sløv hun blir etter et par timers tur hvorav den ene timen var i bånd….. Tja, ikke kveld i hvert fall :-)

God helg !

One Response to “fortsatt kaldt,”

  • Mormor:

    Fikk en litt ekkel assosiasjon her nå, fordi jeg kjente igjen det der med å bruke hele langlina. Nå har jeg ikke hund selv lenger, men fra tid til annen er jeg hundepasser for et ”barnebarn”.
    Tenk om det er sånn at hun signaliserer til møtende, ”det gamle dråget som henger bak her, er ikke min skyld altså”. :-(

    Jeg er helt enig med deg når det gjelder hundmøkk. Jeg er veldig glad i hunder men jeg ønsker ikke å vasse i møkka. Vet ikke folk at det faktisk finnes egnede poser å få kjøpt ?