Må innrømme at jeg ikke ropte HÆR’LI – endelig mandag i går…Trøtt og fryktelig kald subbet jeg lenge rundt i heimen før jeg endelig kom meg på jobb. Greit med flexitid !

Roper ikke hær’li i dag heller jeg, minus 22,6 grader tilsier at jeg ikke jubler ;-) Har sagt det før, det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær MEN jeg tviler på at det skjer noe som helst på hundefronten i kveld ;-) Blir nok rett hjem til sofaog pledd etter jobb i dag, desverre Betty.

Tja, hvorfor jeg logget meg på nå ble jeg litt usikker på, så langt ifra i bloggmodus ;-) Kommer sterkere tilbake litt nærmere sommeren ;-)

g

5 Responses to “Kaldt igjen :-(”

 • Kari:

  Under 20 er kaldt det – tenn et rosa lys og hold sofaen!!

 • Gerd:

  :-) Holder sofa’n og pledd med selskap ja, men sparer de rosa lysene til 27 mars ……. ;-)

 • Sender en varm klem for å hjelpe til med å tine dere opp.

 • Mormor:

  Ikke mye hurra rop fra denne kanten heller du. Turte ikke en gang se på gradestokken i dag tidlig. Så det er jo mulig den hadde gått i hi, for alt jeg vet. Men jeg får jo håpe du kommer i blogg modus igjen før sommeren da. Ha en fin uke under pleddet i sofakroken :-)

 • Gerd:

  takker og bukker – jeg tiner sakte og sikkert opp etterhvert som varmen brer seg i heimen. I morgen blir det på med Sokna-pelsen ( les varmedress) og ut og hamstre ved til resten av uka («,)