Men det var kommet noe snø, og det var vel det jeg fikk med meg av Bergen samt et veldig bra hotellopphold og nyyyydelig mat ;-) Korte røykepauser utenfor døra ga ingen stor utsikt eller opplevelser ;-(

Natt-tog ingen suksess…. sov fryktelig dårlig og lite, men fy hvor lenge jeg hadde en svimmel følelse i kroppen, som etter en båttur i storm ….Hjemreise med sitteplass var mye mere behagelig ! Men selve møte / kurset som firma hadde var bra, og motiverende. Også omvisning på fabrikken. Litt pussig å se krydder i 1000kg dunker ;-) Foresten samme type sekker / dunker /heisesystem vi brukte på Follum. Og et meget avvansert lager-system. Husker ikke hvor mange rader det besto av, men det var 23 m høyt og rommet 12 876 PALLER med supper/sauser ol. Skal være glad data-system fungerer der da alt var automatisk styrt via data. Heldigvis :-) Fikk bra omvisning og info men selve produksjonen kom vi merkelignok ikke inn i («,)

Betty hadde som tidligere nevnt ‘besøk’ her hjemme, og fredag kveld var vi nok alle rimelig slitne. Mamma og Harry hadde reist da jeg kom, og de klaget ikke på Betty’s oppførsel men misstenker nok at hun ikke har ligget i en krok og stura……Tror nok heller hun har styra på og mast godt på ‘gjestene’ sine for vi tok tidlig kveld fredag, og Betty gikk rett i egen seng og snorket før jeg fikk slukket lyset :-) hi hi

Lørdag var frøkna veldig kvikk, og vi hadde avtalt å trene lydighet. Jeg ønsket meg et ‘stevne-opplegg’ og heldigvis / desverre ble det filmet….. Fri v Fot : ikke bra, Betty var rimelig hektisk. Innkalling : Glatt underlag men ‘greit nok’ Fremadsending : Bra på 2dre forsøk. ( på dette stedet går hun fryktelig mot høyre en vei, og fatter ikke hva som drar henne dit ….) Kryp var på video veldig bra, men skrekk og gru hvor fæl fri v fot var ……  Betty så skikkelig grisebanka ut, stressa og lav haleføring. Hun kokte og jobbet iherdig for å holde posisjon – noe hun ikke klarte veldig bra :-(Noe lyd ble det oxo.

Men fikk jo noen tips da av å se oss på video, som feks når jeg jobber med at Betty skal sitte roig ved halsing og apportering. Betty sitter ved holdt o.l med forbein langt foran kroppen og får da mye tyngde der. Ved hals blir hun ofte lett i ræva, og mulig ved å flytte bein nærmere kropp blir det lettere å sitte ? Samme med sitt og bli – kaste apport o.l er forbeim veldig urolig. Hm…. dette må testes ut. Jobbet med det samme når det gjaldt felles-sitt i elite men å nei da, jeg har ikke klart å koble det over til hals’en. :-)

Trenet også i dag søndag, fri v fot virket mye roligere i dag. Og selv om jeg ‘fucker opp’ mellom noen øvelser er jeg veldig fornøyd med hvordan Betty konsentrerer seg i ny øvelse ! Fremadsending fungerte bra på første førsøk i dag, også retningen men så har vi jo kjørt noen fremadseninger på dette område siste uka :-) Avsluttet med å kjøre frem til gruppa, temposkifte som jeg roste og komanderte stå rimelig raskt etterpå og belønnet med go’biter inne hos meg. Målet er nå å få henne til å tenke :belønning kommer raskt etter passert gruppe så får vi nå se da om det funker……?

Avsluttet dagen med en gå-tur, dvs Betty tok av og løp løp løp løp løp, helt greit for vi skulle til mamma og feire morsdag :-) Mamma hadde ikke tenkt /trodd jeg skulle komme så hun hadde ikke kake klar, heldig for meg for jeg ble bedt på middag istedet og hadde med meg en nydelig kake om jeg skal si det selv ! hi hi , selvkjøpt Toro Sjokoladekremkake ;-)

 

Nå, vel hjemme får jeg sitte i fred ved PC mens dronninga hviler ut i sofa :-)

 

Hardt liv å være sjefsmase – hilsen Betty

Jeg hilser også og ønsker dere en fin dag :-) I morgen er det mandag igjen ….. HÆRLI !!!

Comments are closed.