Nå reiser jeg snart fra kulden her, og satser på strålende vær i Bergen ;-) Skal på samling i forbinnelse med jobb, og gleder meg faktisk veldig ! Tar natttoget i morgen kveld og er ikke så bereist med tog at jeg forventer å sove veldig godt ……  Hm, har vel ikke kjørt tog 25 år. Men tipper det er mere behagelig enn å kjøre over til Gardemoen og styre med parkering / fly / buss. Hotell vi skal være på er ifølge reklamen 800m fra togstasjon.  Hjem fredag kveld. Og Betty skal styre heimen, får selskap av mamma og mann. Stakkars folk, får håpe Dronninga oppfører seg greit mot dem.

Dronninga ja, hun er i form om dagen. I helga ble det ingen trening i skogen, og kaldt har det vært så mange og lange turer har det ikke blitt, men et par korte turer hver dag. Søndag hadde vi en lydighetsøkt, som ble laaaaang nok i kulden. Trenet fremadsending. Mye bra må jeg si, men …. Hersens øvelse altså !!!

Dårlig tempo ut til gruppe, temposkifte i gruppa ( ønsker meg temposkifte før gruppa jeg da ) siger litt fra meg men ser ut som hun holder kontakt bakover mot meg. Jeg kan jo jukse litt med å øke tempo og redde poeng men det er jo ikke slik jeg egentlig vil ha den da ;-) HVIS hun ikke klikker helt på stevne så tror jeg nå (igjen) at jeg er innenfor normene som bør gi poeng MEN noen 10’er øvelse er det ikke («,) På andre ting vi trenet tok hun litt av, men faktisk klarte hun å skjerpe seg når fremadsending igjen så på plan. Sjokkert jeg :-)

Mandag ble det igjen trening, denne gang inne. Begynte med lek og vips over på fremadsending, hvor fokus var temposkifte før gruppa. Brukte en skål med go’bit og belønnet innkalling med go’bit. Ikke mange sendinger men veldig godt fornøyd med frøkna. Vi var bare to stykker, og Mona tro til og la ut apportbukker. Jeg må jo bare knise, for ikke snakk om hun ville forlate plassen og gå ut til markør. Satt som støpt i gulvet, og reagerte ikke på 1ste eller 3dje komando engang. Konsentrert sa du ? For ei bikkje :-) Skjedde flere ganger og vi lo oss nesten skakke av dyret som ikke forsto en dritt …Skulle vi ikke jobbe a ? Om det ikke ble såå seriøs trening ble det en morsom treningskveld i alle fall.

Hopp over hinder fungerer stort sett veldig bra om dagen, det hjelper å trene sies det ;-)  Satser på å få trenet litt etter en rask jobb i morgen også. Morro når Betty er i slik form. Rampete hjemme er hun blitt også, senil og går i barndommen ?  I dag har jeg hatt nok med min gamle hund og valp er ikke savnet i heimen om dagen ;-)

Nå får jeg gjøre alvor av det jeg egentlig skulle på nett for i kveld, nemlig betale regninger :-(

g

One Response to “Snart på tur til Bergen :-)”