men streiket i dag på mens jeg var på tur til byen for å gjøre siste innkjøp før ferien :-( Bilen fikk en liten tur bakpå planet til Falcken-bil og står for tiden godt parkert der. Men for en service de viser, så trolig blir bilen klar i løpet av morgendagen og ferien er reddet bortsett ifra min økonomi ….. Jeg burde heller søkt meg sommerjobb et sted det er godt betalt, men prøver å fortrenge den biten !

 

Får heller tenke på noe positivt i dag, som feks siste trening vi hadde i klubben :-)  Alle hundene fungerte bra i varmen og slenger med et bilde av Arwen og beina til Andreas som trener på kryp. Gikk bra på trening,men ikke på siste stevne de startet….

Andreas lanserte tanken på ‘klipp og lim’ dvs samle poeng fra forskjellige stevner og samle de beste på et skjema – det hadde vært noe det :-)

Men siden det bare er en drøm får vi heller trene litt :-) Været er flott, og for å koble av litt tar jeg meg en tur ut, regner sikkert med at min lille frøken belger blir med på det !

ha en flott kveld – og satser nå på at det ikke blir flere oppdatteringer før vi er tilbake fra kurs ….under forutsetning av at bilen blir klar i morgen da …..

Comments are closed.