Hææææærlig, endelig ferie !!!

Trenger jeg å si mer ? Jeg gleder meg som er barn til nesten 14 dager fri – og i dag er det meste  ordnet slik at de neste dagene kan bli litt late før bilen pakkes og avreise til 1 uke på brukshundkurs, NBFK’s Sølenkurs igjen.   eh…velkommen innbrudstyver ….nå vet dere hvor lenge huset blir ledig :-)

Helsemessig virker Betty i fin form, og humør er på topp – hun er veldig flink til å mase i hvert fall om dagen men trolig blir det rolig i kveld i det minste – hun har blitt vaksinert og det reagerer  hun litt på  :-(

Betty virker i storform for tiden,  en del på LP-trening virker bra, veldig kvikk og rask så nå gjelder det å få det til å klaffe på et stevne også da …. Har meldt et LP stevne på 7 juli så da får vi se :-)

værre står det til med trening av noen bruksøvelsene der hun bør være litt rolig og sanset … hm…. ja ja, lenge til neste bruksstevne – den tid den sorg, jeg gleder meg nå over ei frøken som er ‘happy’

Dagen i dag har vært lang nok,så dette blir heller ikke lange fortellingen, jeg brukte litt lang tid på å lese andres blogger og det tok tid da det er mye intr.venner og bekjente skriver :-)

ha en fin dag, og takk for du stakk innom :-)

Comments are closed.