Selv om jeg ikke hadde ‘spikret’ planen min så hadde jeg en liten plan om å ta et spor og felt før avtalt LP-trening i dag kl 14 men …… Droppet sporet jeg, det var nesten -19 grader og veldig deilig inne («,) Spor kan vi jo trene til neste år ? har jo ingen planer om  starte for i oktober, stubbspor i Sarsborg.

Så vi dro rett på LP-trening, og der sank motivasjonen fort….Is is og atter is. Gr………!!! Men vi fant da hver hvor lille flekk hvor vi fikk gjort litt forskjellig. Jeg kjørte noen korte sekvenser med fremadsending og Frk Betty svarte bra opp i dag. Har jeg funnet metoden eller er det bare flaks så langt ? Tja,time will show :-) Takk for hjelp og sosialt samvær folkens !

Gårsdagen var en mektig rar opplevelse for meg, nummeret før jeg ringte lege da gitt («,) Trolig har jeg hatt for lenge fri nå, for innen kl 12 var huset og meg selv nyvasket og klar for bytur. Meg på shopping i rom- jula …? Nåja, så kaldt det har blitt her oppi dæ’rn trengte jeg en ny jakke og salg er jo en fin ting da ….men for seeeeeent – ikke ei dunjakke til under 2000 kr å finne ! Så jeg kjøpte sko i stedet jeg, fornuftig ???  Angret meg litt i dag da, men kanskje like greit jeg ikke fant dunjakke i går, for da hadde det blitt bikkje-jakke alt i dag. Det er jo når vi er på trening eller tur vi er mest ute ikke sant ?

Men snart er det vår og sommer…..? Det gjelder å tenke positivt har jeg hørt og fortrenger dagens nyheter om at det kan bli kaldere de neste dagene ! Så jeg setter på motorvarmer og håper bil og Betty er klar for en tur i morgen, en liten runderingsøkt før roen senker seg over heimen i morgen kveld. Nyttårsaften blir som alle tidligere år lite feiret i heimen her, Betty pleier å reagere lite på rakketter, og i fjor var det veldig lite reaksjon – bare stor nysgjerrighet på alle lys og lyd ute. Heldigvis !

Riktig godt nyttår ønskes alle venner og bekjente !

Klem fra Gerd & Betty

2 Responses to “Feiget ut jeg ;-)”

  • Mormor:

    Huffa meg, nå ble jeg neste bekymret her en stund, nyvasket hus og klar for bytur før kl 12 ???? Ring legen øyeblikkelig neste gang, sånt er ikke bra :-)
    Siden du har overlevd både det og kulda, ønsker dere et riktig godt framgangrikt år i 2009.

  • Vi ønsker deg et riktig godt nytt år. Jeg ble brått litt bekymret her, men skjønte at det ikke var noen grunn til det likevel :). Du får fyre i ovnen og kose deg inne mens den verste kulda står på, men det er jo nesten litt deilig med roser i kinnene etter en kald dag ute også :).