Jeg foreslår å droppe øvelsen fremadending i kl A !                                                                                   Jepp, vi har trenet lydighet, og jeg er såååååååååååå lei av å trene denne hersens fremadsending at jeg snart spyr !!!

Men dog, skal vel ikke syte såååå ille høyt i dag, Betty logret faktisk etter en del ganger frem-og-tilbake og halveisfremadsening i dag og konsentrerte seg bra synes jeg. Til og med da jeg satte øvelsen inn etter fri v fot og innkalling. MEN vi droppet komandanten….Greit å lykkes en gang på trening også ? Det er jo tross alt jul ???

Og WOOOOOW  for en apportering Betty hadde i dag, og  av alle ting ble jeg helt satt ut og klarte ikke å belønne for etter lang tid … Bingo….?  Ja ja, for ta en økt til senere i jula og se om vi får ødelagt den igjen :-)

Men ellers er det bra her, bare -14 grader og med fyr i ovnen blir nok kvelden bra også, og i morgen skal vi til skogs og rundere litt igjen. Har vel noen småting å ta tak i der oxo, det er jo det som gjør denne hobby så morsom og utfordrende. OK …..La fremadsending bestå i bruks da, jeg liker jo utfordringer ..? eller ….???

Det var dagens korte oppsummering, en riktig flott jul ønskes dere alle !

One Response to “For sent å sende forslag til NBF tro ?”