I 2 dager nå har det vært nydelig vær her, og dagene har vært  benyttet utendørs  med litt hundetrening også. I går gikk vi spor, ifølge noen dyktige hundefolk var det mye å ta tak i der, men jeg var superfornøyd – det beste sporet vi har gått på leeeeeenge ! Men , hm….. jo jeg er enig i tilbakemeldingene da :-)

I går fikk jeg endelig plantet ut litt blomster i hagen også, samt kjøpt meg en flott stamme-fuksia som står ved inngangsparti. Lurer på hvor lenge den blir stående før den blir løpt overende av en belger på jakt etter et eller annet …? Bare det spirer og gror litt til nå skal jeg komme med et bilde eller to av hagen :-?

I dag var vi på LP-stevne igjen…… Jeg synes det begynte bra med fri v fot men fikk ‘bare’ 8. Pytt tenkte jeg – Betty fulgte bra med så jeg var såre fornøyd. Var også fornøyd med tempo til fremadsending og apport med diregering  men så glapp det ….  Tempo og intensitet manglet totalt selv om hun gjorde hva hun skulle. Hun suser mer eller mindre rundt i sin egen verden og vet utrolig godt at hun er min ‘Drømmedame’ uansett når  vi er ferdig.  Hm…. men utrolig nok touchet hun ikke hinder i dag da,men måtte svime litt rundt omkring før hun hoppet  tilbake :-) Ja Ja, har i det minste fått masse å trene på ! Havnet til slutt på en 6 plass av 17 startende, med 253 p

Comments are closed.