Ja så er liksom den store dagen over for denne gang, i hvertfall for meg som ikke utøver stor personlig kristen aktivitet («,) Og jeg må innrømme jeg er litt pakkgal, og slik så det ut under mitt ‘hosthark’ gedigne juletre også.

Tror nok oxo Betty var klar til sjekke ut noen pakker litt nærmere …..? Hun hadde vært og snuset rundt-om-kring der flere turer, og hadde nok mistanke om at flere pakker var til henne :-)

Lurer på om pakke-gleden er arvelig, for min mor er ikke det spøtt bedre og spratt ivrig opp av sofa for å hjelpe Betty med pakkene mens vi andre var mer eller mindre forspist og ønsket bare å slappe av :-)

Nå ja, jeg gleder meg stort over pakker selv – bare de ikke er dyre :-) Og hadde jeg ikke hatt store problemer med å legge inn bilder, og plassert dem der jeg ønsker  her skulle de fleste blitt vist :-) Tusen takk for alle gaver til meg og Betty. Tror hun fikk nok snop til neste år :-) Hun har nemlig en noe kjip matmor som disponere ut i små porsjoner, og man forsyner seg ikke bare selv må vite ! Men snuse og håpe er vel lov ?Som en Dronning verdig venter hun til hun blir servert, (dog er ikke sølvfat et ‘must’, men det hjelper litt på smaken tror jeg muligens….? )

 

Men sjekk bilde under her, det er faktisk det lekreste hundesnop jeg har sett ;-)  Og smaken var vist også helt nydelig ifølge Betty med mellomnavn frk kresen («,)

 

 

 

 

 

Men hups hvor tiden flyr, nå er jeg snart for sent ute til julebrunsj hos moder’n.

Fortsatt god jul, og selv om jeg ikke har nevnt noen spes av de gavene jeg fikk, så tusen takk alle sammen ! ALLE pakkene falt i smak, men eh…. Marianne ; jeg vet ikke om jeg vil få ‘råd’ til å bruke vannflaska …. Den var så lekker at den blir nok bare stående til pynt ! OK ?

One Response to “Juleaften er kommet, og gått…”

  • Mormor:

    Hundesnopet var visst helt topp altså. Det var en julegjest her hos meg som fikk maken. Du verden for en fart hun tygde i. Nå kan vel ikke julegjesten min på noen måte kalles kresen, (snarere matvrak) men hun begynte å logre lenge før det var kommet ut av papiret.