og je har børi inn nok ved til det neste døgnet, og jeg sku mate småpippipene men hadde jo glømt å kjøpe julenek….Så nek får vi være selv her i jula :-)

Og Betty synes nok jeg var et skikkelig dustete nek i går ;-) Etter masse sus fikk jeg da endelig suset meg ut av huset og en tur til by’n på litt shopping SELV om det var svært lite jeg EGENTLIG manglet….DYRT ble DET ! Men veldig koselig oxo, endte raskt opp med litt mat sammen med 2 gode venner, og 10-12 nye juleduker…Ja ja, kjekt å ha :-) Ligger så røde å fine på bord, skjenk, bufe osv her nå atte.

Og mens Betty ventet i bil, med sitt nye dekken på ( JA, dronninga har fått julegave på forskudd ) svirret jeg rundt og fikk med det meste jeg trengte ( og ikke viste jeg trengte ) hjem til jul. I dag har vi bare vært hjemme og slappet av, nylig vært ute og kastet ball med Betty så hun ble passe sliten tror jeg ;-)

Resten av kvelden skal nytes, med middag om noen timer ( ribbe skal stekes  kveld og en liiiiten smak er vel lov …?) og med dette ønskes alle venner og kjente :

Riktig god jul til dere alle sammen !!!

hilsen Gerd & Betty

3 Responses to “Nå har jeg vaska gølv,”