Deilig : mange fridager i sikte – og jeg gleder meg til julekos skal jeg love dere !

Det er bare en del småting som bør gjøres først, og spørs om jeg rekker det da ;-) Skal prøve å rekke en runde til dere alle som har fortjent en pakke eller blomst  :-)

Men jul blir det lell, ribbe og pølse er kjøpt og ligger i fryser. Hups, gjelder å huske å ta opp de da ….

Skal vel ikke klage sååå mye jeg da, ferdig med alle julegavene og  noen er levert men mangler fullstendig julstemning i heimen. Heimen ja, der var jeg i hele går – lå rett ut som et slakt, jobbing den siste uke har tatt min energi. En vesentlig årsak der er vel at jeg hadde en liten mentaltest av Betty sist søndag : Jeg tok sats og ramlet  i trappa, landet over Betty og rev med meg skohylle i fallet. Kan fleipe av det nå, men synes ikke det var spes kult der og da mtp Betty stakkars. Mentalt tok hun INGEN skade av det, hun er ikke blitt roligere eller usikker ved dør / trapp men like hektisk og klar når det er mulighet for ut, og kaanskje tur ??? Men jeg endte opp med kink i ryggen og hadde nesten ikke ganglag noen dager…..Så ingen tur på Betty :-)

På hundefronten har det skjedd absolutt ingen ting siste uke, prøvde som sagt å trene sist søndag men med kink i rygg ble det veldig lite skal jeg love. Plan var fremadsending, og fikk kjørt noen få momenter men det var oxo alt. Shit, jeg hadde jo så fin plan om å virkelig jobbe med den øvelsen i vinter, men plan og praksis er langt fra hverandre gitt ;-)

Ser ikke veldig lyst på treningene fremover heller : Ok, de neste 14 dagene blir det store muligheter og da SKAL det trenes, men i januar blir det igjen mye jobbing samt kurs mandager. Greit å vite -så vi får ta en økt nå og pause i januar igjen. Knis, og der la Betty seg med et tungt pust……  Hun har stresset rundt i stua her en stund, spørs om hun maser etter frokost ? Klokka tikker og går så vi tar frokost begge to, og stikker ut av huset noen timer. Vi skal nemlig på trening kl 11 i dag :-)

Riktig god førjulstid til dere alle !

One Response to “Juleferie”