Ja tiden går …3uker siden blogg ble oppdattert og en god del har jo skjedd da :-)

Betty  er heldigvis i form igjen, men kjeder nok vettet av seg nå om  dagen. Jeg har fått senebetennelse i fingre/ arm og rimelig klønete og rolig om dagen. Håper det går fort fremover så vi kan trene litt selv om jeg ble sykmeldt en uke. Planen var å starte LP førstkommende søndag, men….time will show. Jeg  kunne gjerne tenkt meg å starte, trenger virkelig rutine på stevner merker jeg :-)

12 mai startet vi rundering og må vel si det gikk bra, selv om jeg gjerne skulle ønsket litt mere poeng på felt og appellen… Nå er det bare  å håpe vi har nok poeng å komme med til NM !

Hinder ser ut til å være den store bøygen, nå berørte hun hinder begge veier, jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, gode tips taes imot med takk !

Blir en kort  oppdattering i dag,vil ‘spare’ hånd mest mulig,for dette var kjedelig skal jeg innrømme-stor sympati med alle som feks må gå med armen i fatle i mange uker….! Så stakkars meg – jeg tusler tilbake til sofa og mereTV-titting !!! («,)

Comments are closed.