et tupp i baken trengs vist på flere områder……Nå hadde jeg oxo glemt passord for å komme inn på blogg for å rable ned no’ rør her :-) Jada, tiden går – og det er jo bra ? Snaaaart jul, og yes : jeg gleder meg («,) Blitt så gammel at jeg synes det er kos med jul i heimen.

Jule- stri ??? Nei, ikke her. Ikke vasker jeg hus som de vasket i gamle dager, heller ikke lakkerer jeg gulv eller styrer på kjøkken. De såkalte 7 slag ( poppulært kalt att-og-fram-kakene) er å få kjøpt, selv om de ikke er på langt nær så gode som hjemmebakte da. Apro hjemmebakte ; ei venninne av meg liker faktisk å bake og har vel 2 x 7 slag til jul og jeg har blitt lovet noen smakebiter fra henne. OG de kakene er ikke att-og -fram-kaker altså ! ( de er så gode at de forsvinner fort fra fatene, noen som har lyst å smake så må dere komme tidlig i jula («,) Vel, det var dagens reklame :-)

3 uker nesten siden sist jeg skrev blogg…. hm…. hva har vi egentlig brukt tiden til da tro ? lite hundetrening, ingen lydighetstrening men rundert noen ganger. Da går jo hele dagen, må jo ha bål og grille pølser og kose oss litt også :-)  Ang lydighet så er det liksom så lenge til vår …Men det er jo ikke det da …!!! Og jeg som hadde tenkt å trene masse momenter nå ….. Hm…? Skjerpe oss ? JA ! Trenger et tupp bak – men realistisk så lover jeg ikke masse nå før jul. Sist uke ble det så sene dager på jobb at jeg ikke rakk trening. Deilig å slappe av hjemme også etter jobb. Mandag holdt jeg kurs – og joda, har lyst til å trene selv men rakk ikke før kurset og etterpå blir det aldri noe ut av det. Huff – får dårlig samvittighet for at jeg ikke trenet i dag nå, hatt fri men det var jo såååå kaldt i dag ;-(  Minus 18 grader.

Og her skulle jeg hatt et bilde da : Bilde fra ‘Julelunsj’ sist onsdag. Jeg ba mine tidligere kollegaer på lunsj, selv om de jobber skift kunne alle 4 komme og jeg virkelig gledet meg og ‘styret på’ flere dager i forveien, planla mat, fant frem juleservise og vasket og strøk duk og alt var (nesten) i rute.  Og vips – mandag dukket en betennelse opp i håndledd opp jeg ble satt ut av spill et par dager. Gr……tirsdag var jeg mega-grinete skal jeg love for fy hvordan det så ut her. Kunne jeg slippe inn folk …?

Bestemt meg for å ta sjansen, de vet jo at sånne betennelser kan dukke opp på meg og lot det stå til. Små endringer på menyen, samt hjelp til salat og oppskjæring av brød så ble vi da mette alle mann :-)  Takk for besøket jenter, håper vi får til nytt ‘ treff’ til påske kanskje ?

Men nå tilbake til jul, snart snart kommer den, og de fleste julegavene er innkjøpt. Mangler bare litt papir rundt seg før de kan leveres ut. Noe jeg har planer om å gjøre straks.

Mangler julegave til Betty : vurderer Back on track-dekken til henne. Noen som har erfaring med det ? Vil gjerne høre om hva dere mener og tror om det….

Og Unni, om du er inne her og leser : Lykke til på fredag ;-)

Takk for besøk, og god førjulstid til dere alle !

3 Responses to “Et tupp i baken trengs……”

  • Mormor:

    Vet du hva, hvis du glemmer passordet for å komme inn på bloggen, så betyr det, at det går for lang tid mellom hver gang :-) Synd du ikke hadde noe bilde fra julelunchen for jeg har hørt at det var veldig koselig der. Ellers, en fin førjulstid til deg også. :-)

  • Koselig å se at du er på nett igjen. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid

  • Takk for hilsen og ikke minst god førjulstid til dere og :) Ja, gleder meg til ting roer seg litt… Vært en litt for travel høst… Litt vanskelig å være på flere steder på en gang :) Men men :) Vi snakkes :) Klem:)