Så er søndag kveld igjen kommet, og freden senket seg i heimen !

Lørdag fikk Betty 2 økter med rundering, hvor hun gikk meget bra ! Faktisk ble hun rimelig sliten også( så rolig lørdagskveld her oxo («,)  Løype så fin og grei ut men den tok krefter fra hundene, trolig var den ikke lettløpt pga buskas som lå på kryss og tvers ;-)

Søndag kunne ingen rundere, og synd; men også greit da jeg hadde egentlig en del å gjøre hjemme. Dvs, de tingene er fortsatt ikke gjort for en sms tikket inn i går og lurte på om noen ville være med å gå litt spor og/ eller felt i dag … Eh….jeg kunne jo ta en rask tur..?  eh….. rask og rask fru Blom, alt er jo relativt …?

Joda, etterhvert sporet vi ivei vi, frøken Snupp først og jeg på slep. Sporet gikk merkverdig bra, men pinner ; tnot – ikke i dag !!! Forventet faktisk, første spor etter et lengre opphold peller ikke Betty pinner. Rare lille hunden min :-) ja,ja i dag fikk vi jo heller ikke poeng, men nok tråkk i sporet og det løste hun bra.

Litt heit i oppsøk, men brå-slo på sporet og virrevirrevapp så smatt hun i vei, tilogmed riktig vei :-) Det var ‘nok’ vinkler i sporet og noen gikk hun over med en hundelengde, andre tok hun svits rundt en buskelegg. Jeg hadde laget et par falske spor som hun sjekket ut, og i en spiss vinkel lurte hun seg i riktig retning men opp til et par meter til siden for sporet men ellers tror jeg hun lå midt i sporet. Vi oppdaget en turgåer og hund i sporet, de hadde høyst sannynlig krysset sporet flere ganger uten jeg kan si hvor, men i et strekke slet hun veldig ca 50 m før sporet vinklet. Mulig vi hadde gått i nesten samme spor, jeg og turgåer ??? ;-) Det morsomme med dagens turgåer var jo at jeg hadde planlagt en bærpeller i sporet våres, så rett før slutten sto Nina og hun hadde også krysset sporet et par ganger. Men vel, jeg merket ikke engang på Betty at Nina sto midt i sporet vårt ….. Betty var da så fokusert på sporet at hun også gikk rett over ballen…….. Spor er spor, ball kunne hun leke med etterpå !

Rundering er nå liksom ‘min’ greie da, men jammen er det morsomt med spor også ;-) Spesielt når man sitter og venter på at sporet skal bli gammelt nok sammen med veldig hyggelige folk, og et lite bål….

Takk for et hyggelig selskap folkens,vi snakkes :-)

One Response to “Fornøyd hund, og eier :-)”

  • Mormor:

    Nå var det veldig fristende og kommet med et «Hva var det jeg sa» i forrige kommentar :-) Jeg drev aldri på ditt nivå, men i gamle dager drev jeg faktisk en del sportrening. Jeg opplevde en gang å se et rådyr som krysset sporet mens vi satt å venta. Bikkja kasta hode en gang til hver kant da vi kryssa rådyrsporet, men fortsatte deretter på riktig spor. :-)