og Betty begynner å bli  bekymret ;-) Etter jobb mandag ble det en kjapp økt og en tur men tirsdag og onsdag var nok direkte kjedelige for henne …..         staaaaaaakaaaaars bikkje :-)

Latskapen har tatt overhånd så jeg har sløvet litt et par tre kvelder nå ( og bruker en liten forkjørelse og vond fot som unnskyldning ). Men innrømmer at det er både deilig også, å bare gjøre ingen ting mener jeg ;-)

Vel, jobb først og på hundetrening i kveld, innendørs -lyst og trivelig ;-)                          Og fri igjen fredag….

Livet er HÆRLI  !!!!

ha en fin dag,

One Response to “Lite skjer,”

  • Mormor:

    Er det så nøye da, om du tar det litt med ro en gang i blant. Bikkja overlever, og det gjør du også. Ta det med ro og plei forkjølelsen din du, så er det nok ikke lenge før du er i fullt kjør igjen. Ha en fin helg ! :-)