Lørdag var vi på Lp-stevne i Ridehallen på Alna, hele 8 stk fra klubben var meldt på. Først ut var Ingerid & Gabi i kl 1 som gikk gått et knall løp, de endte på 168 p med en 0 på dekk under marsj.

MEN DE FIKK OPPRYKK TIL KL 2 – GRATTIS :-)

Det ble en null på de fleste i løpet av dagen, men masse bra mommenter, øvelser og karakterer så dette lover veldig bra for alle. Noen trenger bare litt mere erfaring ….? Nå skal ikke jeg gjenta alles løp her, men Andreas & Amy ble nr 6 i kl 3 med 248 p og Elin & Alfons nr 3 med 264p til tross for en null ;-) Bra !

Betty kom seg igjenom uten null, men noe slurv og førerfeil var det :-) Det som jeg var mest ute etter var ‘gløden’ hennes, og ja – det var mye mere glød over henne enn på lenge !!!

Fri vfot : Noe rotete, 8,5. Manekeng 8,5, Innkaling 8. ( bra stå, dårlig dekk og innkomst) Ruta : 7,5 (D.k. hun stoppet ved feil kjegle og jeg turde ikke dekke henne der ;-) Apporte m dirigering 8 ( noe rulling av apportbukk og skjev innsitt ) Hopp o hinder 9, ( skjev innsitt igjen, men ingen tørtsj -YES !!!) Neseprøve 8, drlig tempo pluss tygg, Avstand 8 : Førerfeil og dobbeltkomando – jeg viste ikke forskjell på ståsittstå ;-) Sånn samlet skal dette bli 268 p og vi endte på 3dje plass av 12 startende. Stort sett masse slurv men Betty viste glede og det var det viktigste ! Veldig motivert til å starte mer lydighet nå, heldigvis er det ikke flere stevner før til neste år. Nå gjelder det bare å  holde trykke oppe……oh hups, vi ble filmet så det kan vise seg mye mer ‘førerfeil’ enn hva nevnt over («,)

Grattis til Vegard & Billy som velfortjent ble Norsk og Svensk LP Ch i går, og til Hege & Gustav som vant Elite med 290 p ;-)

Vel Betty, vi har litt igjen å trene på …….

Comments are closed.