og jeg håper inderlig vi kommer sterkere tilbake neste år :-)

Jeg bommet skikkelig på oppvarmingen av Betty, som sagt før er det så trivelig på bruks-stevner så jeg fulgte ikke helt med og vips var det få minutter før vi skulle gå apell. ( trodde vi egentlig skulle begynt med fellesdekk jeg da ;-) MEN tror ikke det er årsaken til at det ble masse tull og tøys. Betty var i slaget og blid som en sol – og Emma, det lyste godt av Betty oxo ute på banen….. Jeg blir på en måte litt oppgitt, men må jo le av dette dyret også. Å gjøre et bra stevne er topp det, men det er jo morsomt at Betty er happy også da…? Men hvorfor kan ikke Betty konse skikkelig først, så blir vi happy begge to …?

Som sagt dårlig oppvarming men Betty var veldig klar ….!  Fri v fot : Om hun ikke pep høyt hele tiden hørte jeg hun gikk og ‘duret’ litt og masse lyd hver gang komandant sa noe :-) Innkalling med SITT og dekk ga heller kke masse poeng… Sitte rolig og halse er tull, litt variasjoner er vel bare bra …?

Felt ; Kjempemorsomt å løpe i – oppover og nedover og nedover og oppover … Gr…… Kun 2 gjenstander

Rundering kom til slutt og der gikk hun faktisk bra, veldig bra og med en omvei ved påvisning av figurant havnet vi på 9.  Totalt 532 poeng og nr 5 av 15

Vanlig lydighet har det blitt veldig lite av i år, men fikk PM i dag så til lørdag skal vi starte igjen,  på Alna. Vi er veldig ‘rustne’ der, men det jeg er spent på er Betty’s intensitet på LP-stevne. De øvelsene er på trening mye mere morsomme en bruks-øvelsene men på LP-stevner har hun vært direkte sløv de siste gangene. Hm, spent er jeg :-) Fått startnr 65, men aner ikke hva det vil si av nr inn i ringen :-)

Ha en fin kveld :-)

One Response to “årets siste bruks-stevne er over;”

  • Mormor:

    Hallo, du kan i vente å vinne i lotto hver uke eller da vet du :-). Men det er jo enda godt du kan le av det selv. Ha en fortsatt fin uke, med eller uten konsentrasjon :-)