De siste dagers trening har bevist at Betty kan hun -hvis hun bare klarer å konse…….

Torsdag trenet vi inne – perfekt sted – som jeg pr nå har stor tro på at vi skal få leie i vinter. Det var bare sååååå deilig å ha et bra sted å trene og da jeg kjørte hjem i en mørk dyster tåkefull vinterkveld var jeg skikkelig motivert -på en måte lykkelig og så / ser lyst på vinteren når det gjelder hundetrening :-)

Så til torsdagens trening ; Fri v fot var bra den – i godt lys og uten svæææær vinterjakke. Ingen pendling og raske sitter. tent som et lys og uten lyd ;-) Kjørte flere typer aporteringer og bra opptak og delvis gallopp inn. Noen skjeve insitter ( hun sitter litt bak meg noen ganger- og med tyngden utover så det har lett for å se mye værre ut enn det egentlig er. ) Fikk trenet på flere av tipsene jeg har fått av Anne Lise, og yes, det hjelper :-)

Tusen takk til dere alle som var på trening torsdag for all tilbakemelding !

Fredag var det bytur – og møkkavær så jeg havnet på kafe mens Betty satt i bilen («,) Et par stykker hadde delvis avtalt trening men ….   Isj og æsj, det ble avlyst det gitt ;-) I siste liten og på vei hjem tok jeg meg i det og svingte en tur ut på treningsbanen. Fremadsendingen gir meg mareritt så noen delmomenter bare måtte jeg ta følte jeg. Vel fremme satte jeg ut 2 sekker og hentet Betty, som nå var rimelig godt ladet etter oen timer i bil.  Tror nok ikke hun heller var klar for laaaaang økt med fremadsending for gjett hva som skjedde : Jada, hun gallopperte raskt ut til gruppe, stoppet og ventet og gikk rolig fra gruppe når jeg kom nær nok. Innkalling var så kjapp at den kan ikke bli bedre. De delmomentene jeg hadde tenkt å kjøre ble ferdig øvelse 3 veier. Jeg ble rett og slett paff over hvor bra hun utførte øvelsen.

Jeg tror jo hun egentlig kan øvelsen, men fatter ikke hvordan jeg skal få satt henne i riktig modus på stevner. Hvorfor fungerte det så bra fredag ? ( og andre ganger på trening – og andre ganger fungerer ingen ting ?????? ) Dyret er jo egentlig ikke helt hjernedød, elite-øvelsene fikser jo hun stort sett greit under de fleste forhold…?

Vel, litt flink var jeg fredag, og avsluttet trening der og da og gikk en god tur – i fortsatt møkkavær – og en superfornøyd hund. Betty har muligens fått noen treingstips av Emma så om hun ikke fikk kjetting å dra på bar hun rundt på en ‘tømmerstokk’ i 30 min. Trene nakkemuskler hun da må vite så hun er klar for tungapporten søndag ;-)

Nå i dag har jeg planlagt litt feltsøk, og litt tur på oss. Mange fra klubben er på stevne i Kongsberg i dag og jeg venter spent på flere oppdatteringer. Andreas og Amy debuterte i kl 3 i dag, med 248 p og nesten opprykk til Elite på første stevne. Bra jobbet- stå på, og lykke til neste helg :-)

Comments are closed.