Ja, jeg mente mat mat mat og ikke mas mas mas ;-)

Betty har ‘fått sitt’ i dag og ligger rolig og avslappet i senga nå ;-) Vi har trenet lydighet på Sokna i dag sammen med 2 fra klubben som også bor i dæ’rn her. Det gikk IKKE veldig bra men gjør som sist : satser på at en dårlig generalprøve gir suksess når det gjelder …… :-) ??? knis knis

Hærlig hund, var skikkelig ‘happy’ i dag, og stevne får bli som det blir. Vi gikk en god tur etterpå og hjem til snadder-middag. NÅ skal jo egenlig ikke det mye til da, at jeg synes mat er snadder mener jeg, født og forblitt matvrak som jeg er. Og ulempen med den jobben jeg nå har er jo at jeg ser hvor mye rart det er å få kjøpt ….(«,) Kjøkkenskapene bugner nå av diverse tørrvarer. Før jeg begynte i denne jobben handlet jeg stort sett bare det jeg trengte på lille nærbutikk,  men nå lurer jeg på om jeg har blitt shoppoman når det gjelder mat :-) Nå er det bare valget’s kval hver dag om hva jeg skal ha til middag. Så til kvelds blir det nå Fruktsuppe  ( fra TORO selvfølgelig ) og til middag i morgen blir det raspeballer ( hssss; Ikke Toro, men pulver fra Stangeland Mølle – men har hørt at de blir kjempegode altså ;-))

Så selv om det har vært en deilig fridag i dag, så gleder jeg meg til i morgen, jobb først, så middag og rett på trening igjen. ‘Noen’ har vært superflink og fått tak i en bygning slik at vi muligens får innetrening i vinter. Vi skal titte på bygning i morgen og se hvor stor / liten den er og om den er brukende til vårt bruk. Gleder meg som et barn, for vintertrening er stort sett håpløst på klubbens område.

Suppetid – ha’kke tid til å rable mer ;-) Matmons må ha mere mat ;-) Morn’a…….

3 Responses to “mat mat mat…..”

 • Mormor:

  Ja, ja, her er du i alle fall innom et tema jeg kan følge deg i. MAT :-) Nå sitter jeg å lurer på hvor i all verden du får kjøpt pulver fra Stangeland Mølle ???? :-)

 • Gerd:

  Hei Mormor
  Det pulvere finner du på Mega, står sammen med mel ol tror jeg hvis jeg ikke husker feil. Og, raspeballene ble gode de :-)

 • Mormor:

  Takk skal du ha ! Dette må absolutt prøves :-).