prøver å fortelle dyret som sukker tungt ved siden av pc-stol at man faktisk også skal sette litt pris på hverdagene, det er jo tross alt flest av dem….!

Hun er ikke enig, for dette har blitt en dag uten trening eller tur på henne :-) Tror Dronninga begynner å bli bortskjemt jeg :-) Ble 3 gode runderingsøkter i helgen, samt en lengre tur etter trening og endte opp med sår på potene, snø og skare satte sine spor …. Men løp hun noe mindre av den grunn ? neida, dyp nok var hun i søket sitt – var nok ute på godt og vel 200 m, hun skulle finne fig’en, den hadde jo vært der før i helga….?

I går trenet og ‘fjaset’ litt på lydighetsbanen, og hun virker i form. Hals og kryp og ruta i vilden sky :-) Neida, skal ikke klage på, hun var grei i går men dog, litt for lett-på-poten på fremadseningen ;-) Ja, ja – fortsatt et par dager igjen å trene på :-) Evig optimist, men har fri i morgen og satser på å rekke mange fremadsendinger da («,)

Nå sokke-strikking : ligger en god del eller skjema der mtp julegaver :-)

Ha en fin kveld og takk for besøket;-)

Comments are closed.