Så er tydeligvis vinter satt inn….? Her ligger fortsatt et godt lagt med snø, og jeg tviler sterkt den blir borte i dag….. MINUS 10,7 grader ute…..OG kaldt inne enda men vedovn er stappet full :-)

Planen er rundering i dag, og har funnet frem boblebukse og dekken til Betty. Skal bli godt å la Betty få gjøre litt også, blitt veldig lite i det siste og i går, på fridagen min tok husmorgenet over så det endte i ommøblering av stue og diverse huslige sysler. Det ble en tur før middag, men tror ikke Betty synes det var nok ;-)

Jobb ja, jeg trives fortsatt veldig godt i ny jobb, og treffer mange mennesker jeg skjelden eller ‘aldri’ traff før. Spesielt siste uke er det flere som har spurt om : «har du gitt deg med bikkje eller ?» De har liksom ikke sett noe i lokalavisen på lenge……?  Og vips – fredag var linselusa på plass i lokalavis igjen :-) Brukskomiteen hadde sendt inn referat fra klubbmesterskapet for et par uker siden, så nå blir jeg vel bare kalt linselus igjen ;-)

Men tiden går, så nå som det begynner å bli varmt og godt inne er det på tide å komme seg ut i skogen :-) Her må det trenes, runderingsstevne i Halden neste helg, og LP på Alna om 2 uker ……Jopp, jeg meldte på i går, satser på å bli listefyll der, har nesten ikke trenet Elite-øvelser siden august :-)

Takk for besøk, og ha en fin dag !

2 Responses to “Dagene går.”

  • Hallo, Linselusa. :-)

    Jasså, vinteren har kommet? Ja da blir det vil ikke plussgrader igjen før uka etter St Hans oppi hos dere? ;-) Deilig å høre at du fortsatt trives på jobb. Ønsker deg ern flott uke. Klem fra M

  • Mormor:

    I dag har vi faktisk hatt varmegrader i Hønefoss, men det er jo litt nærmere ekvator (glis). Fint å se at du trives på jobb. Lykke til i helga :-)