I utgangspunktet synes jeg det var koslig jeg da, her jeg sitter inne en tidlig morgen med kaffe og god fyr i ovnen :-) Men så vips kom alle de negative tingene inn – is snø og herk flere mnd i sikte, og dårlige muligheter for både spor og LP-treninger …, Ja ja, tenk langsiktig så kan vi glede oss til vår og de første bare flekkene igjen («,)

De fleste årstider har sin sjarm synes nå jeg – selv om det ikke er like behgelig å stå opp til et kaldt hus, varmepumpe vurderes fortsatt :-) Men vi får se, blir vel kun vedfyring i år også og fortsetter jeg å sove så drlig er det jo ikke noe problem, i natt har jeg vært opp og fyret i ovn flere ganger :-) Fordel med alt ikke sant ?

Dagene forsvinner fort, kort oppsummert om de siste dagene er som følger : Lørdag runderte vi 2 økter, hadde noe vind og skulle ta tak i korte slag på vindside og dyyyyype på motsatt, men neida, frøkna gikk nesten som en drøm begge øktene :-) Sånn er’e bare- hu er nok tankeleser :-) Og som ‘straff’ ble hun satt alene hjemme lørdag kveld mens jeg dro i selskap, søskenbarnet mitt fylte 50 år og jeg fikk en veldig hyggelig kveld !!!

Søndag :  Her skjedde det jeg aldri trodde ville skje …..Jeg møtte opp 1 time for tidlig til brukstrening !!!!   Hi hi, tydeligvis var jeg så trøtt lørdag kveld og glemte å stille klokke – og fordel med alt: vi fikk nesten 1 time på å trene lydighet. Fri v fot virket veldig bra, og fikk flere fremadsendinger med bra resultat. Vi var jo alene, så det ble effektiv trening ut av det oxo. ….(«,)  Vel ute i skogen ble det lagt et spor til oss, oppsøk gikk perfekt tror jeg (?) og vi duret i gang, men hups : etter 50 m spisset frøkna bakover og der trodde ikke sporlegger hun hadde vært ….. ? eh…..?  Tok Betty av sporet og gikk tilbake, nytt oppsøk og vi sporet i vei, i lina virket det helt perfekt men hun gikk over en pinne som jeg tok med:-) Resten av pinnene tok hun selv og gikk veldig bra helt til de siste 100 m, hvor hun delvis datt av i en spiss vinkel. Dvs hun tok vinkel og staket ut ny retning men var vel sliten og fikk ikke ‘festet’ seg i sporet igjen. Vi var nå tilbake i samme område som hun ‘datt ut ‘ i starten og jeg lurer litt på om sporlegger har krysset seg selv…?  Uansett er jeg veldig godt fornøyd, der vi ikke hadde glipper gikk hun veldig rolig og behersket, og et lite sportap vi hadde ved krysning av beferdet vei jobbet hun virkelig rolig og bra. Yes, slikt liker jeg og ‘glemmer’ lett at vi aldri hadde kommet rundt sporet hvis ikke sporlegger hadde vært med og stoppet oss etter den første blemma i starten :-)

Mandag og tirsdag ble det ingen ting på Betty, jeg måtte prioritere jobb, møte og kurs men i dag har jeg FRI – og snart skal vi ut og leke i snøen («,) Barnslig jeg …?  nææææ syns du det ?

Ha en fin dag :-)

One Response to “det snør – det snør mye…..”

  • Mormor:

    Jeg slutter aldri å beundre folk som driver med bruks om vinteren. Og jeg hører definitivt ikke til dem som koser meg med å se på snøen. Er blitt litt for gammel til å leke i den også. Den eneste aktiviteten jeg driver med vinterstid nå, er å lese blogger om flinke folk og gremme meg.