Og denne helg er det ikke noe stevner, bare trening og kos :-) Skal bli veldig bra – gleder meg til å sløve helga igjenom !

Tror jeg trenger å roe ned litt, for hei hvor fort uke ha gått. Mandag kveld hadde jeg kurskveld 3 med en flott gjeng som har som mål  konkurere og da er det oxo veldig motiverende for meg å holde kurset. Tok en mini økt m Betty etter kurset, og hun var virkelig lydhør og fin.

Onsdag hadde jeg fri fra jobb, og siden det var strålende vær var jeg på tur – langt utpå hjorde tidligere enn jeg noen gang hadde drømt om at jeg noen gang kom til å gå tur….. henger du med ? fryktelig godt norsk …..? Men sånn tror jeg hjernecella også  hoppet frem og tilbake, jeg bare virkelig koset meg dagen lang i et nydelig høstvær, og skal love været MÅ være bra hvis jeg skal KOSE meg med å rake løv ! LItt utpå dagen ble det kaffe og varme kanelboller hos ei vennine – mmmmmm, og kvelden ble avsluttet på hundeklubben med en lengre treningsøkt – noe som IKKE gikk bra :-(  Betty var veldig klar, og dermed noe ukonsentrert ….Gr……… Ja,fremadsending gikk dritt igjen  ! Grrrr….. og grrrrr igjen :-) Nå ja, leeenge til stevne igjen, over 14 dager faktisk så vi får ta noen økter til («,)

Torsdag allerede hadde jeg plan om detaljer og moment-trening men da var det kurs-kveld med Anne Lise og da måtte jeg bare ta tak i innkalling og neseprøve. fikk noen bra tips så får vi se om vi rekker å trene på de :-) Jeg synes Anne Lise er meget dyktig, mange små smarte forslag og jobber på en måte jeg liker. Nå trenet jeg en del selv utenfor banen med Betty så fikk med meg veldig lite av hva de andre drev med, men Betty svarte veldig bra opp og vi hadde en mega-bra treningskveld :-)

Fredag ble det bare en liten tur, og i dag skal vi til skogs og  rundere igjen : Tror det kan være på tide, vi har vel ikke trent rundering på snart 4 uker ……  Spor har vi lagt på hylla – det kan jo ikke bli bedre en i Sarpsborg sist helg ;-) Neida, vi skal faktisk trene spor med klubben søndag, og satser på et felt eller to oxo.

Så planene for helga er klare – ønsker alle venner og bekjente god helg og hper dere vil nyte flott høstvær alle sammen !

Gerd & Betty

One Response to “Helg igjen ;-)”

  • Du og jeg har nok litt forskjellig oppfatning av hva det er å «sløve», men jeg håper du har hatt en fin helg etter en hektisk uke. :-)